26.03.2019

Max City donirao klubove NK Istra-Pula i KK Stoja

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u trgovačkom centru Max City predstavljene su donacije klubovima NK Istra-Pula i KK Stoja. Na konferenciji su nazočili Sevan Muidža, direktor tvrtke Max City d.o.o., Dean Krizmanić, voditelj marketinga tvrtke Max City d.o.o, te predstavnici klubova Vaso Berak, predsjednik Nogometnog kluba Istra-Pula i Šime Vidulin, predsjednik Košarkaškog kluba Stoja.

„Max City je živi subjekt koji se maksimalno povezuje sa svojom okolinom i zajednicom u kojoj djeluje. Tako je neminovno da vodimo brigu i pomažemo svaki put kad je to moguće onim pozivima i inicijativama koje stvaraju pozitivno okruženje za cijeli grad i županiju,“ istaknuo je na početku konferencije direktor tvrtke Max City d.o.o. Stevan Muidža.

Klubovi s kojima je potpisana suradnja o donaciji djeluju u neposrednoj blizini trgovačkog centra. Podržati razvoj sporta, djece i odraslih, misija je svakog zdravog društva, a rezultati suradnje višestruko se vraćaju kroz pozitivne efekte u budućnosti.

Muidža je dodao: „Prilikom otvorenja Centra, naglašavali smo važnost povezanosti s lokalnom zajednicom i težnju za jačanjem tih odnosa te jednog od ciljeva kojeg smo si zacrtali – da Max City postane skoro kao dnevni boravak svih građana i posjetitelja Pule i Istre. Vjerujem da naši posjetitelji primijećuju i sudjeluju u brojnim događajima koji nisu direktno povezani samo sa shoppingom, već i s provođenjem slobodnog vremena u ugodnom okruženju.“  Max City nastavlja s procesom stvaranja događaja i ugodnih atmosfera razvijanjem dobrih odnosa s kupcima, posjetiteljima te suradnicima i zakupcima. To su odnosi koji nikada ne prestaju.

Nakon Muidže, medijima se obratio Vaso Berak, koji se zahvalio na donaciji. Sredstva donacije iskoristit će u daljnji razvoj i unapređenje rada amaterskog kluba koji okuplja 200-njak članova pretežno djece i mladeži. „Ova sredstva došla su u pravi trenutak, jer osim velikog entuzijazma i ogromne energije, vođenje kluba iziskuje i značajna financijska sredstva“, rekao je Berak.

Vidulin se zahvalio na donaciji koja će pomoći kvalitetnijem funkcioniranju kluba, pogotovo u radu s velikim brojem djece koju klub okuplja. Sredstva će se iskoristiti uglavnom za rad s mlađim dobnim skupinama okupljenima u 8 muških i ženskih kategorija.

Max City je ovom prigodom s navedenim klubovima zaključio ugovore o donaciji, i to, s NK Istra-Pula u iznosu od 45.000 kuna i s KK Stoja u iznosu od 41.250 kuna.

Na kraju konferencije, Krizmanić se zahvalio svima na suradnji te medijima što prate i informiraju javnost o događajima u Centru te ostalim aktivnostima koje Max City organizira. Spomenuo je zaključene suradnje koje su se ostvarile tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Tako je Max City podržao Dječji dom Ruža Petrović, Klub žena liječenih od karcinoma dojke GEA kao i Društvo sportske rekreacije Maraton-Uljanik. Max City kao društveno odgovorni trgovački centar nastavlja i dalje graditi snaže odnose sa zajednicom u kojoj živi i posluje.