21.11.2019

Max City i CineStar poklanjaju vam zabavu i radionice povodom dolaska animiranog filma Snježno kraljevstvo II

Povodom dolaska animiranog dječjeg filma Snježno kraljevstvo II (Frozen II) u CineStar Pula, Max City poklanja poseban program za sve ljubitelje ove prekrasne Disneyjeve priče.

 

Animacije i radionice za djecu te sve ostale koji, bez obzira na godine,  uživaju u bajkovitim Disney animiranim filmovima, bit će organizirane tijekom vikenda. Naime, Max City donosi program pun Frozen animacija uz crtanje i bojanje, izradu lutki te ocrtavanje lica – sve na temu Snježnog kraljvstva. U subotu se radionice održavaju od 14 do 17, a u nedjelju od 10 do 13 sati.

 

Obavezno se informirajte i sudjelujte jer čekaju vas i nagrade. Watch centar nagrađuje najbolju fotografiju s promocijskog eventa ručnim satom Frozen. Kako bi sudjelovali, fotografirajte se ispred banera Snježno kraljevstvo 2, objavite fotografije na instagram ili facebook uz obavezno isticanje #sastilomnavrijeme @max.city.pula @watch.centar. Autor ili autorica najatraktivnije fotografije dobit će na poklon ručni sat Frozen.

 

Kada točno možete pogledati animirani film Frozen II potražite na https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar-pula, a projekcije će se održati i nekoliko puta dnevno od 21. studenoga nadalje.

 

Koje vam novitete još donosimo i što vas sve očekuje tijekom studenoga u Max Cityju, potražite svakako na službenoj web stranici trgovačkog centra

https://maxcity.hr/novosti/ .