31.01.2020

Sretan 2. rođendan Medulin FM! Najmlađa radio postaja u Istri obilježila dvije godine djelovanja

Medulin FM, najmlađa je radio postaja u Istri. Sa emitiranjem je započela 1. veljače 2018.godine, na frekvenciji od 95.00 MHz.  

Od samog je osnutka njegova misao vodilja bila informirati, educirati i povezivati lokalnu zajednicu. To čini emitiranjem programa 24/7, prilagođenog svojem slušateljstvu diljem južne Istre.  Voditelji, urednici i tehničari Medulin FM-a : Nina Žufić, Jelena Vitasović, Nikola Milat, Karlo Mirković, Kristijan Siladić te glavna urednica Maja Bizjak, mala su ali kreativna družina, koja tjedno dogovori i pripremi dvadesetak emisija.  Programska shema radija razlikuje se u zimskom i ljetnom razdoblju godine. No, ona uvijek obuhvaća informativni, gospodarski, zabavni, kulturni, sportski, odgojno-obrazovni, vjerski i mozaični program te program namijenjen nacionalnim manjinama. 

Uz klasične novinarske forme poput reportaža, izvještaja i vijesti, ekipa MFM-a rado je viđena na live javljanjima s najznačajnijih manifestacija na istarskom poluotoku. Radio djeluje i na društvenim mrežama, na Facebooku i Instagramu, sa rastućim brojem pratitelja, te na informativnom portalu  www.medulinfm.com.  Zahvaljujući digitalnoj tehnologiji te live streamu, u dvije je godine MFM postao vjernim prijateljem brojnih slušatelja u inozemstvu, koji u ljetnim mjesecima rado dolaze na područje Općine Medulin i južne Istre, a sa djelićem ovog kraja Lijepe naše, ostaju u doticaju čitave godine.

Drugi je rođendan Medulin FM-a svečano i veselo proslavljen uz poslovne partnere, prijatelje i kolege iz medija, u medulinskom 3MC-u, druženjem i svirkom uživo mnogih glazbenika i prijatelja radija. Svoje su nastupe u rođendanskom slavlju izveli Vesna Nežić – Ružić, Marinella Malić, Denis Goldin, Anezi, Natasha Petrić – Tasha, Redicool, Serđo Valić,  Top of the Pops, Irena i Mauro Giorgi.

Rođendan nije mogao proteći ni bez velike i ukusne slavljeničke torte. Sa svojim će slušateljima MFM rođendan proslaviti  već sutra, u subotu 1. veljače, posebnim mozaičnim jutarnjim kontakt programom i otvorenim telefonom 222 112. 

Medulin FM nastavlja svoj rast sa još kvalitetnijim , boljim, prisutnijim i zabavnijim programom uz   zahvalu svim slušateljima koji ga prate.

Sretan 2. rođendan Medulin FM! Plovi i dalje na valovima pozitive!

 

Fotografije: Mario Ros – Rosanda