21.05.2020

Nova mrežna stranica Tržnice d.o.o. Pula

Od ovog tjedna aktivna je nova mrežna stranica Tržnice d.o.o. Pula koju možete pogledati na osobnom računalu ili mobitelu, a potražite je na adresi https://www.trznica-pula.hr/ .

 

Tijekom protekla 2-3 mjeseca, vrlo je aktivno Tržnica komunicirala sa svojim posjetiteljima, kupcima i zakupcima, prodavačima hrane i ostalih proizvoda na pulskim tržnicama, putem Facebook stranice. Tamo su se svakodnevno nudile informacije o proizvođačima, dostavi ili gdje preuzeti proizvode kada tržnice nisu radile te o promjenama uvjeta i napokon o otvorenju lokala, trgovina, kafića i zelene tržnice.

Aktivnosti na Facebook stranici će se nadalje održati kao jedan vrlo praktični način komunikacije s dijelom potrošača, kupaca koji dolaze na pulski markat, no vrlo je bitno da je tu sada i prilagođena nova web stranica koja se može pogledati na adresi https://www.trznica-pula.hr. Na samim stranicama predstavit ćemo vam sve novosti i aktivnosti, te je zamišljena kao centralno informativno mjesto prilagođeno svim modernim uređajima i kreirana sukladno posljednjim tehnologijama.

 

Novitet će biti i dodatna ponuda. Naime, na novoj stranici bit će uskoro proširena ponuda, te će se nuditi informacije o OPG-ima, obrtima i tvrtkama koje su inače zakupci na pulskim tržnicama, te će potencijalni kupci moći dobiti informacije o njihovoj ponudi.

 

Zato pozivamo sve naše zainteresirane zakupce da nam se jave na e-mail trznica@trznica-pula.hr, te da dostave 2-3 kvalitetne fotografije svojih proizvoda ili sebe u radnom okruženju gdje obavljaju svakodnevne poslove oko proizvoda koje nude i kontakt informacije: naziv obrta/OPG-a/tvrtke, sjedište/adresu, e-mail, broj telefona odn. mobitela kako bi ih kupci mogli kontaktirati.

Na taj način Tržnica d.o.o. Pula podržat će i reklamirati sve svoje zakupce koji će na novoj web stranici biti još jedan korak bliže svojim potencijalnim kupcima.