01.06.2020

IDA U ORGANIZACIJI ONLINE PANEL DISKUSIJE NA TEMU “REDOVNO POSLOVANJE U VRIJEME GLOBALNIH IZAZOVA – ŠTO ZA VRIJEME I NAKON KRIZE?“

U fokusu gospodarstvenici u sektorima turizma, poljoprivrede, ICT-a te prijevoza u Istarskoj županiji 

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. nedavno je započela s provedbom projekta UP SMART u sklopu kojeg će se u srijedu 3. lipnja 2020. godine, u trajanju od 09:30 do 11:00 sati održati i on line panel diskusija na temu „Redovno poslovanje u vrijeme globalnih izazova – što za vrijeme i nakon krize?“.

Direktor Istarske razvojne agencije dr.sc. Boris Sabatti ističe kako je cilj ovog događanja  omogućiti malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima te svima zainteresiranima uvid u praktične primjere poslovanja i prilagodbe te buduće planove pojedinih gospodarstvenika u Istarskoj županiji u sektorima turizma, poljoprivrede, ICT-a i prijevoza, u okviru globalne gospodarske situacije uzrokovane tekućim javnozdravstvenim izazovima.

U panelu će sudjelovati:

Martina Baćac, regionalni voditelj terenske prodaje – Kompas d.o.o.;

Korina Siljan, nositeljica OPG-a Siljan i predstavnica Kampanjola d.o.o.;

Matija Ražem, potpredsjednik za poslovni razvoj – Infobip d.o.o.;

Marko Ražem, voditelj prometnog sektora – COO – Zračna luka Pula.

Uz zahvalu sudionicima na doprinosu i sudjelovanju Sabatti ističe kako je događanje osmišljeno na temelju ključne potrebe da se u ovom trenutku osluhne bilo poduzetnika, čuju primjeri konkretne gospodarske prakse, razmijene iskustva te otvore mogućnosti za učenje i planiranje načina budućeg poslovanja, kako za privatni, tako i za javni sektor.

Zainteresirani korisnici moći će panel diskusiju popratiti uživo putem Facebook stranice Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o., s mogućnošću postavljanja pitanja sudionicima putem komentara. Snimka događanja biti će za sve zainteresirane dostupna nakon emitiranja na Youtube kanalu Istarske razvojne agencije.

Praćenje panela je besplatno za sve sudionike te je broj sudionika obzirom na način provedbe neograničen, dok je prijava zbog projektne evidencije obvezna putem poveznice koja će biti dostupna u sklopu objavljenog Facebook događaja.

Projekt UP SMART – Usluga Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva ukupne vrijednosti 750.000,00 kn sufinancira se Europskog fonda za regionalni razvoj. U sklopu istoga sve zainteresirane poduzetnike i obrtnike očekuje mnoštvo zanimljivih edukacija te ostalih događanja.