20.07.2020

Ponude događanja u Medulinu od 20. do 26. srpnja

U ponedjeljak, 20. srpnja od 20 sati na Placi u Premanturi možete sudjelovati u manifestaciji Istra Gourmet na kojoj će proizvođači posjetiteljima predstaviti tipične gastronomske proizvode Istre poput tartufa, pršuta, sira, maslinovog ulja, vina i raznih domaćih rakija. Na rivi u Medulinu, od 21 sat možete poslušati Pop Rock Night na kojem nastupa grupa The 6th edition.

U utorak, 21. srpnja manifestacija Istra Gourmet svoje proizvode nudi vam na rivi u Medulinu od 20 sati. Od 20:30 u Banjolama možete se opustiti uz Sunrise Duo u sklopu Romantičnih večeri.

Ukoliko ne stignete u Banjole, Sunrise Duo za vas ponovno nastupa i u srijedu, 22. srpnja od 20:30 sati na glavnom trgu u Premanturi.

Četvrtak, 23. srpnja na Placi u Premanturi donosi vam Hand Made Fair, sajam rukotvorina i originalnih suvenira Istre koje direktno prodaju njihovi kreatori. U Banjolama, zabavljaju vas oni najmlađi, mlade plesačice plesnog studia Pirueta predstavljaju svoj plesni show s početkom u 20:30 sati.

Hand Made Fair sajmu možete prisustvovati i u petak 24. srpnja na rivi u Medulinu od 20 sati.

Kao i svake godine pa tako i ove, u nedjelju 26. srpnja održava se Medulinska noć s početkom u 21 sat. U sklopu toga, na rivi u Medulinu organiziran je i Top of The Pops koncert.

Uživajte u ovotjednim događanjima, lijep provod želi vam Medulin FM.