27.07.2020

Nagrade najboljim učenicima OŠ – SE Vodnjan-Dignano u 2020. godini

Dana 27. srpnja 2020. godine u 10 sati održan je prijem učenika osmih razreda Osnovne škole – Scuola elementare “Vodnjan-Dignano”, koji je po prvi put upriličen van prostorija gradske uprave u Vodnjanu, točnije u školskom dvorištu osnovne škole Vodnjan, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju uzrokovanu virusom COVID-19 i mjere koje su trenutno na snazi.

            Gradonačelnik Klaudio Vitasović čestitao je prisutnim učenicima na njihovom odličnom uspjehu tijekom svih 8 godina osnovne škole, te je svakome od njih uručio nagradni izlet u Gardaland za dvije osobe.

            Prijemu vodnjanskih odlikaša i gradonačelnika, nazočio je i ravnatelj OŠ-SE Vodnjan-Dignano Corrado Ghiraldo, zamjenica gradonačelnika Diriana Delcaro Hrelja te razrednici najboljih učenika.

            “Čestitam vam na izvrsnom uspjehu koji ste postigli u osnovnoj školi. Ovom prilikom čestitam vašim učiteljima, razrednicama i roditeljima koji su bili uz vas ovih osam godina. Želim vam puno uspjeha u nastavku školovanja ali i u životu. Budite i dalje ponos našeg Vodnjana!”, naglasio je Vitasović.

            Pohvaljuju se učenici OŠ Vodnjan – SE Dignano koji su tijekom osmogodišnjeg školovanja postigli odličan uspjeh na kraju svake školske godine i to:

8.a: Ivona Pavlović, Ivan Šarić

8.b: Lorenzo Chiavalon

8.t: Lovro Asić, Chiara Bonassin, Elisabetta Borghetti, Ivano Capolicchio, Anika Cetina, Enzo Kutić, Simone Marsetič, Massimo Piccinelli, Eleonora Privrat, Marilena Privrat

Posebna nagrada dodijeljena je Marcu Drandiću, učeniku 8. t razreda, za uspješno završeno osnovnoškolsko obrazovanje.