03.08.2020

AQUAPARKA ISTRALANDIA – 3. NAJBOLJI EUROPSKI VODENI PARK

TRIPADVISOR PREPOZNAO KVALITETU  NAJBOLJEG  VODENOG PARKA U HRVATSKOJ -AQUAPARKA ISTRALANDIA  TE GA ZA  2020 GODINU   KLASIFIFICIRAO ZA  3. NAJBOLJI EUROPSKI VODENI PARK

Danas je objavljena ljestvica Travellers Choice posvećena tematskom parkovima i vodenim parkovima: Istralandia je još jednom na prvom mjestu u Hrvatskoj, jedina hrvatska izvrsnost u Top 10 europskih vodenih parkova.

29. srpnja 2020. – Istralandia je na Tripadvisoru neovisnom portalu svjetske važnosti potvrđen kao najomiljeniji vodeni park u Hrvatskoj i okolici:

Rangiranje Travellers ‘Choice 2020 posvećeno kategoriji vodenih parkova, koje je danas objavio najvažniji internetski portal za ocjene izvrsnosti kvalitete  u svijetu , potvrdio je da je vodeni park Istralandia 3.najbolji europski vodeni park u konkurenciji od više od 300 europskih vodenih parkova, a istodobno je Istralandia klasificirana kao 5.najbolji  vodeni park na svijetu.

Europska brončana medalja ističe  vrijednosti kvalitete i još jedna je od niza potvrda  odličnog međunarodnog pozicioniranja, što Istralandiju ponovno vidi u europskom Top 10, jedinom hrvatskom parku na ljestvici Starog kontinenta.

Ocjene putnika na izborima obrađuju se na temelju algoritma Tripadvisor koji uspoređuje različite parametre, uključujući rangiranje, količinu i kvalitetu recenzija koje je objavila međunarodna korisnička zajednica.

Treće europsko mjesto za  Istralandiju je znak  o sve većem uvažavanju javnosti i dolazi u središte posebno složene sezone za ovaj sektor, uklapajući se sa zadatkom usklađivanja ponude zabave i poštovanjem novih sigurnosnih protokola i epidemioloških mjera .

Cilj koji je Istralandia savršeno postigla korištenjem atrakcija i usluga temeljenih na nekoliko, jasnih i jednostavnih „pravila igre“, čuvajući izvornu formulu parka: savršeno uspješan spoj zabave i razonode za sve ljubitelje vodenih atrakcija , vodeći brigu o savršenoj čistoći u skladu sa najvišim higijenskim normativima i naravno  besprijekorne sigurnosti za sve posjetitelje i ljubitelje vodenih užitaka .

Izvrsne kritike o ljubaznosti i raspoloživosti osoblja i visokoj kvaliteti svih ponuđenih usluga: u ugostiteljskim objektima ,trgovini, mogućnosti kupnje ulaznica online, o izvrsnoj animaciji sa uvijek inovativnim programima , o hortikulturalnom uređenju daju nam podstrek za daljnja poboljšanja i napredovanje.

Nagrada vraća zaposlenicima nadu da kvaliteta uvijek pobjeđuje jer prepoznaje trud i stalna ulaganja u području usavršavanja osoblja, ljubaznosti i profesionalizma, brige za zelenilo, zabave i raznolikosti animacijskih programa, reda, čistoće i kvalitete vode iz bazena, bogate i raznolike gastronomske ponude , nove adrenalinske atrakcije najnovije generacije, uvijek visoke standardizirane  razine usluga, bogate sportske ponude te ujedno i velike spremnosti za prihvaćanje inovativnih programa zabave  .  

Vlasnici se zahvaljuju svim zaposlenicima Aquaparka Istralandia na ovom važnom novom dostignuću i dijele  veliki internacionalni uspjeh , 20-u nagradu  po redu sa cijelim timom Istralandia-e  koji ujedno predstavlja veliki turistički uspjeh i za destinaciju Istru i za Hrvatsku općenito.

Kompletne ocjene Tripadvisor-a možete pogledati na sljedećim linkovima :

Najbolji Aquaparkovi u Europi – 3. mjesto – Aquapark Istralandia https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Attractions-cWaterParks-g4

1.SIAM PARK, ADEJE, TENERIFE, ŠPANJOLSKA

2.AQUA DOME, TRALIEE, IRSKA

3.AQUAPARK ISTRALANDIA, NOVIGRAD, HRVATSKA

4.AQUALAND CORFU,WATERPARK , AGIOS IOANNIS, GRČKA

5.WATER PARK , FALIRAKI, GRČKA

6.PAPHOS APRODITE WATERPARK, CIPAR

7.DRUSKININKAI AQUAPARK, DRUSKININKAI, LITVA

8.FASOURI WATERMANIA WATER PARK , LIMASSOL, CIPAR

9.ETNALAND BELPASSO, ITALIJA

10.STAR BEACH , HERSONISSOS, GRČKA

Najbolji Aquaparkovi na svijetu, – 5. mjesto – Aquapark Istralandia https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Attractions-cWaterParks-g1

1.SIAM PARK, ADEJE, TENERIFE, ŠPANJOLSKA

2.WATERBOM BALI, KUTA, INDONESIJA

3.ATLANTIS AQUAVENTURE WATERPARK  , DUBAI, UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

4.AQUA DOME , TRALIEE, IRSKA

5.AQUAPARK ISTRALANDIA, NOVIGRAD, HRVATSKA

6.DISNEY’S TYPHOON LAGOON WATERPARK, ORLANDO, FLORIDA, USA

7.AL MONTAZAH PARKS, SHARJAM, UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

8.JUNGLE AQUA PARK, HURGADA, EGIPT

9.BEACH PARK , AQUIRAZ, BRASIL

10.MAYA, LOST MAYAN KINGDOM , MAHAHUAI, MEXICO

Poziv svim zaljubljenicima zabave, sporta i razonode te ljubiteljima vodenih užitaka da nas svakako posjete  tijekom ove turističke sezone kako bi saznali zašto je najzabavnija  voda u Istri upravo u  Aquaparku Istralandia.