06.08.2020

Koncert 19. Arena International

Uz potporu Talijanske Unije u Rijeci i Ureda za nacionalne manjine Republike Hrvatske, Turističke zajednice Grada Pule i Arheološkog muzeja Istre te pod pokroviteljstvom Grada Pule, 6. kolovoza, s početkom u 20.30 sati, u muzejsko-galerijskom prostoru Sveta srca, održat će se gala koncert pod nazivom „Istarska glazbena riznica kroz povijest“, u organizaciji umjetničke voditeljice „19. Arena International“, Tatiane Šverko.
 
Izvođači su: Natalija Čabrunić Pfeifer, Danijel Zeljak, Ivan Šoštarič, Edoardo Milani, Marco Alesi i Tatiana Šverko uz muzikološki komentar Oriette Šverko, a izvodit će se djela Giuseppea Tartinija, Antonia Smareglie, Franza Lehara, Antonia Vivaldija, Nella Milottija i Ive Tijardovića.

Zbog izvanredne situacije uzrokovane pandemijom COVID 19, manifestacija „19. Arena International“ je primorana smanjiti program te se, nažalost, neće održati radionice koje mladim glazbenicima pružaju priliku za stjecanje iskustva i susrete s eminentnim glazbenicima, razmjenu znanja, usporedbu i blisku suradnju u individualnoj nastavi.
 
Ulaz je slobodan, uz rezervaciju, a posjetitelji se mole da dođu ranije, od 20,00 sati kako bi se ispoštovale epidemiološke mjere.
 
Sve informacije i rezervacija mogu se dobiti na telefonski broj 099 210 88 26.