08.12.2020

KUĆNE BOŽIĆNE JASLICE on line – POZIV IZLAGAČIMA-OPĆINA ŽMINJ

Zbog trenutne epidemiološke situacije, a kako bi se nastavila tradicija izlaganja božićnih jaslica, ove godine Turistička zajednica Općine Žminj izložbu organizira on line putem web stranice TZ Općine Žminj i društvenih mreža.

Pozivamo sve dosadašnje izlagače, ali i one koji to žele postati, da svoje božićne jaslice fotografiraju i uz kratki opis pošalju na e-mail: jaslice@tzzminj.hr do 23. prosinca 2020. do 12,00 sati. U želji da s nama, svojim sugrađanima, ali svima koji nas prate preko interneta, podijelite radost kućnih božićnih jaslica iz vašeg doma, otvaramo on line izložbu uoči Badnjak. Vjerujemo da ćete biti kreativni kao i prethodnih godina, kada smo mogli vidjeti božićne jaslice izrađene od stakla, čokolade, tijesta, kamenja, lego – kockica, žarulja, pribora za jelo, pletiva, pa sve do jaslica smještenih u akvarij, ali i onih konvencionalnih, od drvenih figura.

Svjesni smo da ništa ne može zamijeniti susrete i doživljaje uživo, ali nadamo se da ćemo ovom on line izložbom uz vašu pomoć doprijeti do velikog broja ljudi i na taj način prenijeti dio Božićnog duha i tradicije našeg žminjskog kraja.  

 

Nestrpljivo iščekujemo Vaše fotografije!

 

Napomena: slanjem fotografija suglasni ste da se fotografija i vaše ime objavi na službenim internetskim stranicama TZ Općine Žminj i na društvenim mrežama.