22.02.2021

POZIV GRAĐANIMA ZA SUDJELOVANJE U KREIRANJU PREDSTAVE – BUDI I TI CIRKUS

U sklopu projekta „ROJC: Razvijamo- Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ udruga Čarobnjakov šešir producirati će cirkusku predstavu u kojoj će glavu ulogu imati građani Pule. Pozivamo građane Pule da se prijave za sudjelovanje u predstavi putem linka: https://bit.ly/37g7zvY

Prijave su otvorene do 26.2.2021.

Kroz učenje i vježbanje cirkuskih vještina, istraživanje, igru i eksperimentiranje te timski rad, zajedno s građanima Pule sukreirat ćemo inovativnu cirkusku predstavu. Predznanje nije potrebno. Uzrast nije važan. Budući da se predstava neće bazirati na vrhunskim cirkuskim vještinama, potrebna je samo dobra volja i motivacija za učenje novog, igru i eksperimentiranje. Probe će se održavati u DC Rojc nekoliko puta tjedno (prema dogovoru) u popodnevnim satima, kroz 3 mjeseca. Započinjemo 1.3.2021. ukoliko nam to dozvoli epidemiološka situacija odnosno mjere, a premijeru predstave očekujemo u lipnju 2021.

Budi i ti Cirkus! Prijavi i zabavi se u cirkusu!

Voditelji edukacija i proba: Domagoj Šoić, Milan Manić, Petra Pletikos

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

Projekt ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.483,63 kuna / 1.697.011,08 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.