17.03.2021

Komunalni radovi u Puli narednih dana

 
Privremena regulacija prometa na dijelu Paduljskog puta
 
Trgovačkom društvu Vodovod Pula d.o.o. odobreno je izvođenje građevinskih radova unutar građevine nerazvrstane ceste i uvođenje privremene regulacije prometa na dijelu Paduljskog puta u Puli,  u svrhu izgradnje priključka vode za stambenu građevinu.

Radove će isto društvo izvoditi 18. i 19. ožujka 2021. godine kojom prilikom će na snazi biti privremena regulacija prometa te se mole svi sudionici u prometu na dodatni oprez.
 
 
 
Novi stupovi javne rasvjete i u Kranjčevićevoj ulici

Grad Pula redovito provodi aktivnosti koje imaju za cilj poboljšanje infrastrukture javne rasvjete na području grada. Slijedom navedenog najavljuju se radovi zamjene 6 stupova javne rasvjete u Kranjčevićevoj ulici na potezu od raskrižja sa Radićevom prema Besenghijevoj ulici. U kontekstu istih aktivnosti podsjetimo da je Grad Pula kroz prethodno razdoblje već zamijenio dotrajale stupova javne rasvjete u predmetnoj ulici i to na potezu od Radićeve do Marulićeve ulice.
Osim ovih najavljenih radova koje trgovačko društvo Zanitel planira završiti do 24. ožujka ove godine, trenutno se izvode i radovi na zamjeni derutnih stupova javne rasvjete duž Mornaričkog trga do Besenghijeve ulice, a koji radovi su nastavak aktivnosti po izvršenoj zamjeni derutnih stupova javne rasvjete na potezu od Ulice Veruda do raskrižja s Mornaričkim trgom.  
Isto tako u tijeku su i radovi rekonstrukcije javne rasvjete u Ulici sv. Ivana koji su sastavni dio projekta rekonstrukcije postojeće rasvjete u predmetnoj i Carrarinoj ulici.

Za vrijeme odvijanja radova na snazi su odgovarajuće privremene regulacije prometa te se mole građani za dodatan oprez te poštivanje prometne signalizacije.
 
 
 
Izgradnja polupodzemnih spremnika u Ulici Kačića Miošića
 
Trgovačkom društvu Tgt Adriatik d.o.o. iz Pule odobreno je izvođenje građevinskih radova i uvođenje privremene regulacije prometa na dijelu parkirališne površine u Ulici Kačića Miošića u svrhu izgradnje polupodzemnih spremnika.

Radovi se planiraju okončati do kraja mjeseca ožujka 2021. godine.

Mole svi sudionici u prometu na dodatni oprez i poštivanje privremene regulacije prometa.