17.05.2021

Miletić i Puh Belci: IDS potvrdio svoju dominaciju, sad idemo posao odraditi do kraja!

„IDS je još jedan put potvrdio svoju dominaciju, a sad idemo posao odraditi do kraja!, poručio je kandidat IDS-a za istarskog župana Boris Miletić nakon što su objavljeni prvi službeni nepotpuni rezultati izbora.

– Vodili smo pozitivnu i konstruktivnu kampanju, to su ljudi prepoznali i zato smo u prvom krugu ostvarili odličan rezultat, istaknuo je Miletić naglasivši da su izbori održani u specifičnim uvjetima, ali birači su jasno dali do znanja da žele župana koji je dušom i srcem, 100% za Istru! 

– U sljedeća dva tjedna nastavit ćemo obilaziti naša sela, općine i gradove, prezentirati svoj program i mjere koje Istrijanima garantiraju rast i napredak. Hvala svima na podršci! Idemo ovo odraditi do kraja – do pobjede!

Kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu Pule Elena Puh Belci istaknula je da je u najvećem istarskog gradu ove godine bilo jako puno kandidata, ali birači su rekli da na čelu grada žele osobu koja će grad voditi odgovorno, racionalno – i sa srcem!

– U sljedeća dva tjedna nastavit ćemo prezentirati svoj program i mjere koje Puležanima garantiraju sigurnost i razvoj njihovog grada..

Miletić i Puh Belci zahvalili su svima koji su danas izašli na izbore, posebno onima koji su dali glas kandidatima i listama IDS-a s partnerima! – Hvala svim našim suradnicima, članovima, simpatizerima koji su neumorno radili proteklih nekoliko mjeseci. Bez vas ovo ne bi bilo moguće! 

Za kraj, Miletić je čestitao svim kandidatima IDS-a koji su pobjedu ostvarili u prvom krugu. -Pokazali smo svoju snagu!  IDS je po tko zna koji put ostvario izuzetan rezultat  i pokazali smo da smo jedna od najjačih europskih regionalnih stranaka, zaključio je predsjednik IDS-a i kandidat za istarskog župana Boris Miletić.