05.07.2021

9. LJETNI KAMPIĆ UDRUGE CEREBRALNE PARALIZE ISTARSKE ŽUPANIJE

Danas, 5. srpnja počinje 9. po redu Ljetni kampić Rojc 2021. u organizaciji Udruge cerebralne paralize Istarske županije koji će  se odvijati u unutarnjem dvorištu DC Karlo Rojc ponedjeljkom i srijedom od 17-20 sati tijekom cijelog srpnja i kolovoza.  Sudjeluju članovi udruge i volonteri različitih generacija no s istim ciljem :  u zajedničkom druženju  uz puno smijeha jačati društvene vještine i imunitet.

Stručni voditelji , Marina Vojnić Ivančević, Roberta Stevanović i Karlo Stipić poticat će sudionike  multimedijskim sadržajima: glazbenim, likovnim, kazališnim, literarnim i audio-vizualnim.  Pojačanje voditeljima je licencirani terapijski  pas, labradorica Mala.

Najznačajnije obilježje kampića je upoznavanje i uključivanje drugih „stanovnika“ Rojca u aktivnosti – prošle su se godine uključili spontano, na radost svih, pa vjerujemo da će tako biti i ovoga ljeta. 

Organizatori žele da svi ostanu zdravi, kao u prošlogodišnjem kampiću,  pa je većina sudionika cijepljena, sve se odvija u malim grupama, na otvorenom i u skladu s preporukama o prevenciji širenja COVID-a.

Ovaj se program provodi uz financijsku podršku Istarske županije i Grada Pule.