12.10.2021

Najmlađi Planet Sporta osvojili 6 medalja na još jednom kickboxing natjecanju

U Popovači se ovog vikenda, 9. listopada 2021. god održao otvoreni kickboxing kup “Moslavac Open 2021” na kojemu je sudjelovalo 154 natjecatelja iz ukupno 21 domaćeg kluba. Pulski KBK Planet Sport nastupio je s 5 mladih natjecatelja u dobi od 9-12 god i osvojili su ukupno 6 medalja; 3 zlata, 2 srebra i 1 broncu.

 

Ostvareni rezultati u disciplini POINT FIGHT (PF) u konkurenciji boraca iz ostalih krajeva države su:

 

Patrick Petrić (12), dobna skupina mlađi kadet, osvaja  1. mjesto PF u težinskoj kategoriji -47 kg.

Tin Petrić (10) , mlađi kadeti, osvaja 2. mjesto PF u -37 kg.

Niko Stojkovski (10), mlađi kadeti osvaja dva 5. mjesta PF u kategorijama -32 i -37 kg.

Vito Lazarić (9), osvaja 2. mjesto PF dobna skupina dječaci +32 kg i 3. mjesto PF mlađi kadeti u -37 kg.

Luka Grabar (9), nastupa u dobnoj skupini dječaci i osvaja  1.mjesto PF u -32 kg i 1.mjesto PF u težinskoj kategoriji  +32 kg. Luka je na temelju broja pobjeda i bodovne razlike proglašen najboljim u kategoriji za što mu je osim dva zlata dodijeljen i pehar.

 

Natjecanje u Popovači bilo je prvi turnir na kojem su najmlađi nastupili nakon ljetnih praznika. Samim rezultatima pokazuju tako svoj napredak i potencijal, a kroz same borbe i natjecanje vodio ih je pomoćni trener Senad Trešnjić.

 

I za ostale članove KBK Planet Sporta bio je ovo radni vikend. Reprezentativci su s trenerom Edijem Viškovićem odradili još jedne pripreme u Sloveniji a sve povodom nadolazećeg  Svjetskog seniorskog prvenstva sljedeći vikend u Jesolu (IT) i Europskog mlađi kadeti i juniori za mjesec dana.