27.10.2021

Poziv na otvorenje izložbe podvodnih fotografija – “Mayday Mayday Medulin’, petak 29. 10. 2021.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe podvodnih fotografija, članova udruge Eko More Medulin, koje će se održati 29. listopada 2021. godine, s početkom u 18 sati, u prostoru Multimedijalnog centra Općine Medulin (Centar 58, prizemlje).

Izložba podvodnih fotografija organizirana je u sklopu projekta „Plemeniti cilj za Medulinski zaljev“ kojeg uz financijsku podršku Općine Medulin provodi udruga Eko more Medulin.

Cilj projekta je promocija prirodne baštine, upoznavanje s ljepotama Medulinskog zaljeva te podizanje svijesti o potrebi zaštite prirode.

Na izložbi će biti postavljene podvodne fotografije članova udruge Eko more koje prikazuju floru i faunu te arheološku baštinu Medulinskog zaljeva, ali i antropogeni utjecaj na podmorje.

Za posjetitelje izložba ostaje otvorena do 29. studenog 2021. godine, a moći će se razgledati u individualnom posjetu u sljedećim terminima i satnicama:

ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak, od 15 do 18 sati; utorak, 8 do 14 sati; subota, 8 do 12 sati.

Za događaj otvorenja izložbe, ovoga petka, 29. listopada 2021. godine, ulaz će biti ograničen na 30 osoba istovremeno, uz poštivanje svih epidemioloških mjera i uvjeta na snazi.

S veseljem Vas očekujemo, unaprijed zahvaljujemo na dolasku i srdačno pozdravljamo,