16.11.2021

Održano 24. Državno prvenstvo u body buildingu i fitnessu u Domu hrvatskih branitelja u Puli

U subotu, 13. studenog održano je 24. po redu Državno prvenstvo u body buildingu i fitnessu. Sportski događaj koji je održan u Domu hrvatskih branitelja u Puli okupio je gotovo 50 bodybuilderica i bodybuildera iz cijele Hrvatske. Bilo je to subota u kojoj su svi pokazali rezultate ogromnog uloženog truda uz puno odricanja i treniranja.

Hrvatski bodybuilding savez (HBBS) je uručio i posebnu nagradu Katarini Fištrović Sanković, potpredsjednici HBBS-a i vlasnici Body building kluba (BBK) Mornar iz Pule za izuzetne rezultate koje postižu članovi ovog pulskog kluba te tako promiču BB sport diljem Hrvatske i šire. Rezultati nisu izostali čak niti za vrijeme pandemije te su se donosile u Pulu medalje i pehari s europskih i svjetskih postolja.

Natjecanje je bilo prepuno energije i sve je održano sukladno preporukama Stožera. Detaljne rezultata možete pregledati na linku:

https://www.hbbs.hr/media/HBBS_XXIV._PH_Pula_bodovna_lista.pdf

Članovi BBK Mornar postigli značajne rezultate, te ističemo neke:

– Marina Kecman – prvo mjesto u Women body fitness kategoriji,

– Majda Bilobrk – prvo mjesto u Womena bikini fitness visokoj kategoriji, ona je ujedno i Sveukupni pobjednik tj. Overall ovog natjecanja, 

– Zlatko Piralić – trece mjesto u Men classic bodybuilding kategoriji, i spomenimo još

– Aleksandru Zadković – trece mjesto u Women body fitness kategoriji.

Želim se posebno zahvaliti našim partnerima koji su svojom podrškom omogućili da se ovogodišnje PH u body buildingu održi u Puli. Posebna zahvala ide Hvidri Pula i predsjedniku Ivici Lerotiću koji mi je bio velika pomoć kao i Istarskom body building savezu. Hvala i Turističkoj zajednici grada Pule te tvrtki FitLine koji su nas podržali!,“ istaknula je Fištrović Sanković.

Ovo je bila prilika da se o Puli čuje diljem zemlje kroz jednu ovakvu specifičnu sportsku manfestaciju. Rezultati govore više od svega, kako je body buidling jako popularan i okuplja ljubitelje istog te ih njihov rad i trud dovpde do vrhunskih rezultata.