11.12.2021

Općina Medulin: Poziv na podjelu božićnih poklon paketića

Povodom obilježavanja predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, Općina Medulin je i ove godine osigurala božićne poklon paketiće za svu predškolsku djecu (dobi 0-7 godina) s područja općine Medulin.

Podjela poklon paketića za djecu koja ne pohađaju DV Medulin održati će se u srijedu 15.12. i četvrtak 16.12. od 17 do 19 sati u Multimedijalnom centru općine Medulin – 3mc, Centar 58, Medulin.

A podjelu će voditi sam Djed Božićnjak i njegovi vilenjaci (Zemlja zabave).

Pozivamo stoga mališane s područja općine da uz jednog roditelja dođu preuzeti svoj božićni poklon paketić te se u medulinskom multimedijalnom centru susretnu sa omiljenim djedicom i njegovim vrijednim pomoćnicima, koji spremno čekaju kako bi sa svima popričali, fotografirali se i uručili svakom mališanu prigodan poklon paket.

Podjela božićnih poklon paketića će se održati u skladu sa svim epidemiološkim mjerama na snazi, te je za odrasle u pratnji djece obvezna digitalna COVID potvrda, odnosno negativni PCR ili antigenski test ne stariji od 48 sati, a dolazak u prostor 3mc-a je individualan (1 roditelj i dijete), kako ne bi dolazilo do grupiranja, opet u skladu s mjerama na snazi.

Uvjet za ostvarenje prava na božićni poklon paket jest prebivalište djeteta i barem jednog roditelja na području Općine Medulin, te ukoliko dijete nije upisano u jaslice, odnosno vrtić, da je prijavljeno za sam poklon paket na prethodno objavljen Poziv Općine Medulin.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama molimo obratite se na broj telefona 052/385-676.