10.01.2022

ARENA CUP 2022.

U periodu od 12. siječnja do 22. siječnja 2022.-te godine na nogometnim terenima sportskog centra Arena Hospitality Groupe u Medulinu održati će se 8. nogometni turnir “ArenaCup 2022”.   

 

Na pozivnom turniru sudjelovat će osam momčadi podijeljene u dvije skupine Ceja i Finera. Sve utakmice će se odigrati na nogometnim terenima Arena sportskog centra u Medulinu. Zbog poznate epidemiološke situaciji u kojoj se trenutno sve utakmice će biti odigrane bez gledatelja. Na taj način će se omogućiti nesmetano održavanje turnira uz pridržavanja svih strogo propisanih epidemioloških mjera.  

 

            Organizator ArenaCup turnira je turistička zajednica općine Medulin, dok je hotel Arena Hospitality Group-e Park Plaza Belvedere u Medulinu domaćin smještaja svih ekipa turnira.

Svaki klub će odigrati po 4 utakmice na nogometnim terenima u Medulinu, a na ovogodišnjem turniru nastupiti će momčadi:

NK ISTRA 1961 PULA,

NK LOKOMOTIVA ZAGREB,

HNK ŠIBENIK

FC ŽARKOVO

A.S.C. FORESTA

NK DUGOPOLJE

FK ISKRA

NK OPATIJA

 

Turnir se održava tijekom pripremnog ciklusa momčadi za predstojeći proljetni dio sezone, te će pored utakmica iz službenog programa turnira momčadi odrađivati i niz pripremnih treninga.

Pored klubova na turniru, destinaciju Medulin za nogometne pripreme odabrali su još i nekoliko drugih hrvatskih prvoligaša. U periodu od 29.01. – 06.02.2022 godine na nogometnim terenima Arena sportskog centra u Medulinu održati će se četvrti međunarodni nogometni turnir “Medulin Cup 2022”  Na turniru će gostovati  6 klubova iz hrvatske i regije.

 

Svi sudionici turnira će biti smješteni u sportskom hotelu Park Plaza Belvedere u Medulinu.