10.02.2022

Veliko srce za malo srce

Jelena Vuković i A.K. Spektar pružili podršku povodom tjedna za sve sa prirođenim srčanim greškama
 
Hrvatska Paraolimpijka Jelena Vuković i njen klub A.K. Spektar Pula kao i ekipa iz Zajednice sportova Primorsko Goranske županije šalju svoja velika srca podrške za mala ❤️.
 
   
Svjetski je tjedan prirođenih srčanih bolesti ❤️ Udruga Veliko srce malom srcu obojala je ove dane veliki rotor u Puli u crvenu boju, a pridružit će mu se i pulski Divovi dizalice 12. i 13.02.
Svijetlit će za svu djecu i za sve odrasle s prirođenim srčanim bolestima koji su se izborili za život, kao i za one koji nisu više s nama, ali su u našim srcima.
U subotu, 12.02.2020. od 10-13:30h možete nas posjetiti na štandu na pulskoj Tržnici gdje ćemo promovirati rad Udruge uz propisane epidemiološke mjere. Dobiti ćete korisne informacije i biti će punooo srca ❤️❤️
 
 
Naša paraolimpijka Jelena Vuković i Kickboxing klub “Budokai”  Rovinj doći  će ohrabriti malene da se bave sportom
U Tršćanskoj ulici u Puli od 10.02. bit će izložen ovogodišnji jumbo plakat Udruge Veliko srce malom srcu.
Svi ste dobrodošli i hvala u ime malih i velikih srca.
 
 
” Potrebna je podrška svima malima i velikima, pogotovo onima koji zbog zdravstvenih razloga imaju neka ograničenja.
Mislim da svatko od nas ima priliku pokazati što može uz stručnu podršku, jer za svakoga postoji bar neka grana sporta s kojom se može baviti, u skladu sa svojim mogućnostima.
Zato smo se odlučili posebno odazvati i podržati ovu akciju, i dati svoju podršku udruzu Veliko srce za malo srce na čelu sa dr Kristinom Đuherić predsjednicom Istarske podružnice udruge.
Odazovite se i podržite rad udruge.” – rekla nam je Jelena Vuković