Voditeljska ekipa

U autu, vrtu, uredu, šetnji, kući ili stanu, vedra ekipa Medulin FM-a ima uvijek pozitivnu stranu.

Jelena Vitasović

Prepoznatljiv glas i stas istarske medijske scene, a sada i Medulin FM-a.

“Carpe diem” njen je moto otkad zna za sebe. Jutarnji je tip i radi čim otvori oči! Ljudi je pokreću i nema mira dok u dan ne utrpa sve što se može, pa i više od toga. Dvostruka je Riba u horoskopu, sa dvije papigice u kući i dvadesetogodišnjim novinarskim i voditeljskim stažem. Zadnju kunu dala bi za novo putovanje i dobru knjigu. I da, najveći je gurman na svijetu!

jelena@medulinfm.com

Nikola Milat

Puležan, a opet starosjedioc u Volmama.
Nakon završenog pravnog fakulteta vratio se izvornom životnom pozivu, umjetnosti.
Strastveni kazalištarac, pijanista i pjevač, nemiran duh uvijek spreman za nove izazove!
Pozitivac na valovima pozitive!

nikola@medulinfm.com

Nina Žufić

Pomerka, dolazi iz turističkog sektora i do sada nije imala prilike raditi u medijima. Slobodno vrijeme voli provoditi s prijateljima i u šetnji sa psom. Energična i puna optimizma

nina@medulinfm.com

Karlo Mirković
Rođeni puležan, inženjer, rogati ovan po horoskopu, gitarista, gitarograditelj i općenito ljubitelj glazbenog instrumentarija…
Osim stvaranja i sviranja u mnogim lokalnim alternativnim bendovima tu je i višegodišnje iskustvo radijskog tehniciranja, uređivanja i vođenja.
karlo@medulinfm.com
Kristijan Siladić

„Ki bi reka, ki bi moga znat, da ću i ja na Medulin FM-u po tehnici skakat!“ – kaže šaljivo naš Kristijan iz Medulina, inače bivši zrakoplovni tehničar i hrvatski branitelj. Kristijan se bavi glazbom, produkcijom i fotografijom. Član je glazbene grupe Sakramenski koja izvodi pjesme na medulinskom narječju.

kristijan@medulinfm.com