Lagur “Istarska batana” poziva na radionice pisanja, prijave i provedbe projekata

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu (LAGUR) „Istarska batana“ u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istarske županije organizira u prostoru Multimedijalnog centra 3MC na adresi Centar 58 u Medulinu, u četvrtak 22.3.2018. i petak 23.3.2018 besplatne dvodnevne radionice pisanja, prijave i provedbe projekata.

Radionica je usmjerena budućim prijaviteljima na natječaje LAGUR-a s naglaskom na ribare, odgojno obrazovne ustanove, organizacije civilnog društva, gospodarski sektor ribarstva, turizma i ugostiteljstva te javni sektor, a koji imaju sjedište i djeluju na području djelovanja LAGUR-a: gradovi Rovinj i Vodnjan te općine Medulin, Ližnjan, Fažana, Bale, Svetvinčenat, Barban, Kanfanar i Marčana.

Radi ograničenog broja polaznika, sudjelovanje je moguće potvrditi prijavom putem sljedećeg linka https://goo.gl/forms/V5A8LBjeEyRAdhSb2 najkasnije do 19.3.2018.g. Dozvoljena je prijava jednog predstavnika organizacije, a svim će prijavljenima biti poslana potvrda o sudjelovanju na radionici.

Radionica je sufinancirana sredstvima iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.