Održan sastanak tvrtke Dimnjak d.o.o. i predstavnika stanara

Danas je u Komunalnoj palači u Puli na inicijativu Grada Pule održan sastanak predstavnika tvrtke Dimnjak d.o.o. i upravitelja pulskih zgrada na kojem su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Robert Cvek i pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić. Na sastanku je posebno naglašena važnost evidencije svih dimnjaka na području Grada Pule što do sada nije bila obaveza, a u sklopu koje će se dodatno povećati sigurnost svih građana.

Zamjenik gradonačelnika Robert Cvek srdačno se zahvalio svima na dolasku te je pojasnio kako je cilj današnjeg sastanka pojašnjenje usluga i cjenika novog koncesionara dimnjačarskih usluga.

Direktor tvrtke Dimnjak d.o.o. Dejan Lončarić predstavio je novi zakon o održavanju dimovoda i dimovodnih kanala. “Zahvaljujem se domaćinu, Gradu Puli što je organizirao ovaj koristan sastanak u sklopu kojega imamo prilike upraviteljima zgrada pojasniti odluku i razriješiti moguće nedoumice koje su nastale u prethodnom razdoblju. Prije svega želim istaknuti kako su cijene usluge ostale identične prijašnjima, no ono što se promijenilo je obujam posla za koji smo mi kao tvrtka u potpunosti odgovorni.” – kazao je Lončarić.

U skladu sa željom predstavnika tvrtke Dimnjak d.o.o. da se upraviteljima zgrada izađe ususret predložen je i novi cjenik koji bi se obračunavao po broju radnih sati, pa bi u konačnici sama cijena po suvlasnike mogla biti smanjena.
Upravitelji zgrada iznijeli su svoje nedoumice kroz konkretna pitanja koja muče predstavnike stanara i suvlasnike te su predložili da se ovakvi sastanci i edukacije češće organiziraju kako bi svi stigli do potrebnih informacija i imali priliku predložiti moguće izmjene.