Medulin Fight night 3 ; u subotu 07. travnja 2018.

Na konferenciji za medije u Banjolama je najavljeno 3. izdanje Medulin Fight night.  Načelnik Općine Medulin Goran Buić, Zelg Galešić iz Trojana zadužen za Fight card, predstavnik udruge Legija Tomislav Markulin, ravnateljica Javne ustanove Kamenjak Maja Šarić i borci Ivan Bilić i Danijel Bažant najavili borilački spektakl u Medulinu.
U subotu 7. travnja 2018. godine s početkom u 20 sati održati će se MMA i kickboxing event Medulin fight night 3 u balon dvorani u Medulinu. Organizator događaja je udruga Legija, a za Fight card zadužen je Zelg Galešić koji je najavio borce iz Slovenije, Austrije, Albanije, Turske, Bugarske i Hrvtske.
Kao istarski borci nastupiti će Ivan Bilić, Danijel Bažant, Mario Crnobori, Matija Brkljačić, Salahudin Šuke i Moris Macuka redom iz pulskog kluba Trojan.
Ulaznice je moguće kupiti u Free Fight klubu Trojan, Senator automat klubu Stella i Paltana beach baru u Banjolama po cijeni od 50,00 kn.
Načelnik Goran Buić naglasio je kako je iznimno zadovoljan da je Medulin po treći puta domaćin Medulin fight nighta te pozvao sve mještane da si na vrijeme osiguraju mjesto u dvorani obzirom da ima 250 mjesta, a karte se vrlo brzo rasprodaju.
Zelg Galešić zahvalio se Općini Medulin i Javnoj ustanovi Kamenjak na potpori te najavio spektakl borbe, a borba večeri biti će između Ivana Bilića i Damira Bošnjaka iz Zagreba. Zelg je naglasio da se Ivan Bilić napornim radom oporavio od nedavne operacije zbog loma ruke koji se dogodio na prošlogodišnjem Fight nightu u Medulinu. Ivan Bilić naglasio je da je iznimno naporno trenirao te da je spreman za borbu. Za borbu je spreman i Danijel Bažant također iz Trojana Pula koji će se boriti protiv Dina Tomića (CROMMA).
Manifestacija je pod pokroviteljstvom Općine Medulin i Javne ustanove Kamenjak.