Marko Čalić predvodi Svjetsku boksačku ligu u Puli 13. travnja

Svjetska boksačka liga dolazi u Pulu! U petak 13. travnja u 20.00 sati u Domu sportova Mate Parlov u Puli održat će se, zasad najveća sportska manifestacija ove godine u najvećem istarskom gradu.

U svijetu sporta, Svjetska boksačka liga je nogometna Liga prvaka. Svima nam je poznata kroz nastupe naših nagrađivanih boksača- Filipa Hrgovića iz Zagreba, Hrvoja Sepa iz Slavonije, Marka Čalića iz Pule, Josipa Bepa Filipija iz Zadra, Marina Mindoljevića iz Splita te istranina Alena Babića.

Članovi Croatian Knightsa koji nastupaju 13. travnja u 20.00 sati u Puli jesu Puljanin Marko Čalić u poluteškoj kategoriji,  u velteru Mate Rudan, potom Matteo Komadina do 62 kg,  superteškaš Ante Verunica te u kat 52 kg Tinko Banabakov.  Ukupno je to 5 mečeva sa po 5 rundi svaki a runde su u trajanju od 3 minute.

Na najavnoj konferenciji za novinare pulski profi boksač Marko Čalić nije krio uzbuđenje što će po prvi puta u svojem gradu boksati pred domaćom publikom u dvorani Mate Parlova.

Svjetska boksačka liga svojevrsna je poveznica između amaterskog , olimpijskog boksa te profesionalnih natjecanja. Individualne rang liste boksača vrijede kao kvalifikacijske za svjetska prvenstva i olimpijske igre. Timovi diljem svijeta natječu se u ovom ligaškom formatu koji vodi do faze doigravanja i finalnih natjecanja, pojasnio je organizator manifestacije Miroslav Hlušička.

Suorganizatori Svjetske boksačke lige u Puli 13. travnja jesu Pula Sport i Hrvatski boksački savez.

Ulaznice možete nabaviti od utorka 3. travnja.  Cijena ulaznice za tribine iznosi 50,00 a za parter 140,00 kuna.

Dobrodošli dakle na boksački spektakl u Puli, gradu boksa. U petak, 13. travnja u 20.00 sati u Domu sportova Mate Parlov. Sretno našim boksačima!