Održano vaganje boraca za Medulin Fight night

Danas, 6. travnja 2018. godine u beach baru Paltana u Banjolama održano je vaganje boraca za MMA i kickboxing event Medulin Fight night 3 koji se održava u subotu 7. travnja 2018. godine u balon dvorani Medulin. Organizator događaja je udruga Legija, a za Fight card zadužen je Zelg Galešić koji je najavio borce iz Slovenije, Austrije, Albanije, Bugarske i Hrvatske. U prodaji je ostalo još samo 50 karta, a organizatori se zahvaljuju Općini Medulin, Javnoj ustanovi Kamenjak i Turističkoj zajednici Općine Medulin na financijskoj podršci pomoću koje se Medulin fight night održava.
„Svi borci prošli su vagu na gram, tako da nije bilo nikakvih odstupanja, od cijelog fight carda imali smo jednu kasnu zamjenu koja se dogodila preksinoć, jedan borac se ozljedio nažalost zadnji dan, ali našli smo zamjenu koja je sada na putu i večeras će doći i obaviti vaganje. Osam mečeva je osigurano, startamo sutra u 20 sati.“ rekao je Zelg Galešić.
Borba večeri održava se između Ivana Bilića (Troja Pula) i Damira Bošnjaka (Nippon Gym Zagreb), a Bilić je za tu borbu izjavio da je u potpunosti spreman te da se napornim radom opravio od nedavne operacije zbog loma ruke koji se dogodio na prošlogodišnjem Fight nightu u Medulinu. Kao istarski borci nastupiti će Ivan Bilić, Danijel Bažant, Mario Crnobori, Matija Brkljačić, Salahudin Šuke i Moris Macuka redom iz pulskog kluba Trojan