Ove subote 13. po redu Međunarodna manifestacija ULIKA 2018.

Ovu će se subotu 21. travnja 2018. godine održati 13. po redu Međunarodna manifestacija maslinara i uljara ekstra djevičanskog maslinovog ulja ULIKA 2018 u hotelu Park Plaza Medulin s početkom u 17 sati.

Manifestaciju su u vijećnici Općine Medulin najavili načelnik Općine Medulin Goran Buić, predsjednik udruge Ulika Mario Crnobori, maslinari Željko Grgorinić, Mario Černjul, Davor Zanini i Ratko Erlić. Načelnik Goran Buić tom je prigodom istaknuo da je udruzi ova manifestacija već 13. po redu, a svake godine okuplja još veći broj sudionika. Predsjednik udruge Ulika Mario Crnobori predstavio je program manifestacije te istaknuo da su u svjetskom vodiču ekstra djevičanskih maslinovih ulja FLOS OLEI ušla čak četiri članova udruge Ulika sa svojim maslinovim uljima, a to su Željko Grgorinić, Davor Zanini, Mario Crnobori i Silvano Tanger.

Svi uzorci koji su pristigli na analizu za manifestaciju ULIKA 2018 vrlo su dobre kvalitete te organizatori pozivaju sve da ime se pridruže u subotu gdje će imati priliku pogledati pokaznu rezidbu maslina, poslušati aktualnosti u maslinarstvu te sudjelovati na svečanoj dodjeli nagrada.

PROGRAM:

17.00 – Otvorenje manifestacije/Prigodni program: Serđo Valić

17,30 – Pokazna rezidba maslina, demonstrira Edi Družetić, dipl. ing. agr.

18,00 – Aktualnosti u maslinarstvu – Edi Družetić, dipl. ing. agr.

19,00 – Osvrt na ovogodišnji panel – predstavnik „Olea“ Zadar

20,00 – Svečana dodjela priznanja i nagrada “Ulika 2018.”

20,30 – Svečana zajednička večera uz nastup Magnolije, Vesne Nežić Ružić i Serđa Valića