Mlađe kadetkinje KK Stoje osvojile 3. mjesto na regionalnom prvenstvu u Rijeci

U Rijeci je 14.travnja 2018. održano regionalno prvenstvo RH u košarci za mlađe kadetkinje na kojem je učestvovala i ženska ekipa KK Stoje kao pobjednik Županijske istarske lige. U prvoj polufinalnoj utakmici završnog turnira košarkašice Stoje su u borbenoj i kvalitetnoj utakmici izgubile od domaćina turnira FSV-a iz Rijeke sa rezultatom 44:58 te tako izgubile priliku da zaigraju u finalu. Potom su u borbi za treće mjesto pobjedile svoje vršnjakinje iz Gospića sa 77:61 i osvojile odlično 3. mjesto iza ekipe Crikvenice koja je u finalnoj utakmici izgubila od FSV-a iz Rijeke.

Ponajbolje igračice na turniru bile su Vukosavljević sa 51 postignutim košem u dvije utakmice te Begonja sa 36 koševa.

U ženskom pogonu KK Stoje redovno trenira 50-tak zaljubljenica u košarku pod trenerskim vodstvom Igora Bolkovića i Tatjane Šušnice Relić. Uz muške selekcije koje su već prepoznate i na državnom nivou, rame uz rame im stoje i djevojčice KK Stoje. Vijesti o uspjesima su pokazatelj dobrog rada kako u muškom tako i u ženskom pogonu kluba sa Stoje.

Sve zainteresirane djevojčice pozivamo da nam se priključe u školi košarke i tako budu dio pobjedničkog tima. Upisi su u  tijeku.