HUMANITARNA AKCIJA „BORBA S BEŠTIJOM“

U tijeku je humanitarna akcija pod nazivom: „Borba sa beštijom“.

Akciju pokreću Fb Puljani humanitarci, a cilj akcije je pomoći našoj sugrađanki Petri, koja vodi borbu sa sarkomom od 7 mjeseca prošle godine. Petra ima samo 37 godina i  trenutno je u Zagrebu  na kemoterapijama, a liječenje se planira nastaviti kako u Zagrebu, tako i van granica, u klinici Humanitas Hospital Gradenigo-Presidio sanitorio Torino, gdje je Petra već bila početkom mjeseca.

S obzirom na nesposobnost za rad, Petra je u sve goroj financijskoj situaciji, liječenje u Hrvatskoj pokriva HZZO, ali tu su  troškovi posebnog režima prehrane, te razni pokušaji alternativne medicine.

Troškovi će narasti i puno više, kad Petra ode opet u Torino u već spomenutu kliniku.

Da bi pomogli  s početkom u Petri i njenom suprugu i malodobnom sinu, organizira se humanitarni koncert u klubu Uljanik, dana 04.05.2018. s početkom u 22 sata. Na koncertu će nastupiti legendarni Todor sa svojim stand up-om, te ćemo imati nakon dužeg vremena prilike vidjeti i poslušati i njegov bend Antitodor. Osim Todora i njegovog benda tu su: Cherrybombz, Ovrha, legendarni 052, Twin horn bend i Negawatt.  Nakon odlične svirke , na scenu stupa DJ Sosa. Ulaznica za humanitarni koncert će biti 30,00 kn, a na samom koncertu će biti i postavljene kutije za donacije ukoliko netko želi pomoći Petri i na taj način.

Ovo je prvi event koji se održava u sklopu humanitarne akcije, isti dan će i svi ljubitelji The night Expres-a imati priliku ubaciti donaciju u kutiju i na njihovom koncert u Stelli.

U pripremi je više evenata na kojim će se prikupljati pomoć za Petru, o tome više za par dana.

Iban računa koji je otvoren u PBZ banci i služi samo za ovu hum. akciju je: HR3123400091510930356

Humanitarna akcija je u skladu sa zakonom o Humanitarnim akcijama, te kao takva ima izdano rješenje od Ureda državne uprave, te evidencijksu oznaku: IŽ-HA/LO-18-7, te joj se dodjeljuje oznaka vrste „LO“.