Predstava “Miris lovine” 06. svibnja u Medulinu

U nedjelju 06. svibnja 2018. godine s početkom u 20,00 sati u Medulinu, u prostoru Multimedijalnog centra Općine Medulin – 3mc, Centar 58, Medulin, biti će izvedena kazališna predstava “Miris lovine”  u produkciji Zagrebačkog kazališta Moruzgva.

Komedija počinje pripremom uobičajenog druženja – večere na kojoj se jednom mjesečno okupljaju tri bračna para. Žene su u kuhinji, a muškarci u dnevnoj sobi igraju improvizirani golf, nepodnošljivo iritantni, iako se kroz čitavu predstavu pojavljuju samo glasovima. Žensko čavrljanje ubrzo zamjenjuju iskrene ispovijesti o brakovima koji su, sva tri, na rubu propasti – jedan suprug optužen je za pronevjeru, drugi je patološki ljubomoran, a treći je preljubnik. Vrhunac zapleta predstavlja scena u kojoj su muškarci, pogreškom, zatvoreni u veliku hladnjaču, a tri supruge nađu se pred zanimljivim izborom – osloboditi ih i nastaviti po starom ili se riješiti problema jednom zauvijek…

Komedija Miris lovine američke suvremene autorice Michele Lowe bliska je stilu Edwarda Albeeja, a u središtu su radnje, kao i u dosadašnjim Moruzgvinim produkcijama, ženski likovi i položaj žena.

Igraju: Nataša Dangubić, Barbara Nola  i Lada Bonacci

Tekst: Michele Lowe

Prijevod: Mirna Herman Baletić

Režija: Franka Perković

Kostimi: Robert Sever

Scenografija: Irena Kraljić

Oblikovanje  glazbe i tona : Willem Miličević

 

U organizaciji Općine Medulin, ulaz je za zainteresirane mještane i posjetitelje slobodan.