6. Guitar Fest u Puli 19. svibnja

U subotu 19. svibnja 2018. u organizaciji OKUD-a „Istra“ održati će se šesti po redu Pula Guitar Fest na kojem će prisustvovati veliki broj natjecatelja diljem Hrvatske te polaznici Masterclassa.

Pored samih natjecatelja i njihovih mentora, manifestaciju će upriličiti deset vrsnih i eminentnih pedagoga profesora, ujedno članova prosudbenih komisija i to: Antonio Rumenović, Ante Radnić, Goran Benevrkić, Hrvoje Hleb, Hrvoje Ton, Tamara Perc, Moreno Vinceković, Slađana Čolović, Vlade Brzović te Zrinko Jurić-Čivro.

Natjecanje gitarista održava se u kategorijama:   solisti  u 6 kategorija – po uzrastu te komorni sastavi u 2 kategorije – po uzrastu.

Pula Guitar Fest  manifestacija je zamišljena kao jednodnevna aktivnost.

Natjecanje započinje u subotu, 19. svibnja u jutarnjim satima u Zajednici Talijana pula – Circolo, Carrarina ulica 1, gdje će se održati i Svečani Završni koncert na kojem će se predstaviti solist Luka Lovreković.

Na svečanom zatvaranju predstaviti će se i svi pobjednici-laureati svojih kategorija s jednom odabranom skladbom, a zatim se održava i svečana dodjela uvjerenja o sudjelovanju kao i podjela bogatih nagrada sponzora te prijelazni pokal.

Više informacija možete pronaći na OKUD-ovoj web stranici: www.okud-istra.hr.