PULA Guitar Fest

U subotu, 19. svibnja  u organizaciji OKUD-a „Istra“ održati će se šesti po redu Pula Guitar Fest na kojem će prisustvovati veliki broj natjecatelja diljem Hrvatske te polaznici Masterclassa.

Pored samih natjecatelja i njihovih mentora, manifestaciju će upriličiti deset vrsnih i eminentnih pedagoga profesora, ujedno članova prosudbenih komisija i to: Antonio Rumenović, Ante Radnić, Goran Benevrkić, Hrvoje Hleb, Hrvoje Ton, Tamara Perc, Moreno Vinceković, Slađana Čolović, Vlade Brzović te Zrinko Jurić-Čivro.

Natjecanje gitarista održava se u kategorijama:

–   SOLISTI  u 6 kategorija – po uzrastu;

–   KOMORNI SASTAVI u 2 kategorije – po uzrastu. 

PULA Guitar Fest  trenutno je zamišljena kao jednodnevna aktivnost. Natjecanje započinje u subotu, 19. svibnja u jutarnjim satima u ZAJEDNICI TALIJANA  PULA – CIRCOLO, Carrarina ulica 1, gdje će se održati i Svečani Završni koncert na kojem će se predstaviti solist Luka Lovreković. Na svečanom zatvaranju predstaviti će se i svi pobjednici-laureati svojih kategorija s jednom odabranom skladbom, a zatim se održava i svečana dodjela uvjerenja o sudjelovanju kao i podjela bogatih nagrada sponzora te PRIJELAZNI POKAL.

Više informacija možete pronaći na OKUD-ovoj web stranici: www.okud-istra.hr ili na službenoj Facebook stranici natjecanja: PULAGuitarFest.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Pula, a sponzori su: Euro-Unit d.o.o., Ivan’S guitar, Savarez te mjenjačnica Terra Mare.