Na Vidikovcu u Puli otvoreno je novo multifunkcionalno igralište

Bogatim sportsko-rekreativnim i zabavnim programom, u organizaciji Mjesnog odbora Vidikovac, jučer je i službeno otvoreno novoizgrađeno multifunkcionalno sportsko igralište kod Prilaza Monte Cappelletta na Vidikovcu. Manifestacija je okupila veliki broj mještana koji nisi krili oduševljenje novom sportskom zonom. Zaigrao se nogomet i boće, a službeno je multifunkcionalno igralište otvorio Robert Cvek, zamjenik pulskog gradonačelnika.

Radovi izgradnje multifunkcionalno sportskog igrališta na Vidikovcu, na površini od oko 2 tisuće metara kvadratnih, započeli su krajem studenog prošle godine. Projekt je obuhvatio izgradnju objedinjenog igralište za mali nogomet/rukomet i košarku, pješačku stazu, fitnes zonu sa spravama za vježbu na otvorenom („street workout“) i boćalište. Zona je opremljena urbanom opremom, postavljena je javna rasvjeta te je izvršeno hortikulturno uređenje.

Izvođač radova bila je zajednica ponuditelja Croatia Tenis d.o.o. iz Zagreba i Vladimir Gortan d.d. iz Pazina, kao najpovoljniji ponuditelj na provedenom javnom natječaju, a vrijednost investicije iznosi nešto više od 1,2 milijuna kuna.