Plesni studio Zaro rasplesao Tržnicu Pula

Plesni studio Zaro održao je u subotu 19. svibnja prigodan program u čast obilježavanja 115 godina od otvorenja zgrade pulske tržnice.

U plesnom programu sudjelovalo je 70 djece koje je pripremila voditeljica plesa i koreografkinja Elda Kosanović Radovik.  Profesionalna plesačica, voditeljica plesnog studija u Zaru Kosanović Radovik i sama je započela svoje prve plesne korake u ovom pulskom studiju. Tijekom sezone 2017./2018. iz plesnog studija Zaro proizašla je plesna predstava Postojani kositreni vojnik koju je koreografirala i režirala voditeljica Elda,  a program Svi na ples nastao je pod umjetničkom koordinacijom Linde Milani.

Nastupilo je nekoliko plesnih skupina Studija Zaro od onih najmanjih do nešto starijih plesača i plesačica.  Pravo veselje među brojne posjetitelje pulske tržnice u subotnje jutro unijeli su maleni plesači i njihove voditeljice.

„Želimo se zahvaliti za ovaj prekrasan poklon Zara i djece.  Uvijek rado surađujemo s njima i ovim putem zahvaljujemo voditeljici Lindi Milani na ovom dolasku i višegodišnjoj suradnji,“  izjavio je Renato Perc direktor pulske Tržnice d.o.o..