Krenite u ljetnu avanturu s Koktelsima!

Koktelsi su prepoznatljivi po svojim jedinstvenim scenskim nastupima te kostimografiji za koncerte. Već godinama vladaju Istrom i Kvarnerom, ali novi singl zaraznog ritma osvojit će cijelu regiju.

 „Ljeto je naše vrijeme, zato svake godine prije ljeta objavimo pjesmu koja će biti odlična glazbena kulisa brojnih partyja.   „Kreni“ ima tekst koji se lako pamti, a ritam vas pokreće i tjera na ples, što su nam potvrdile i plesačice iz plesne skupine Cool Step koje su svojom koreografijomi energijom ispunile video spot.  Veselimo se radnom ljetu i koncertima, a gdje sve nastupamo možete pratiti na  facebook , web i Youtube  te nam se pridružiti na najboljim tulumima ove sezone!“- izjavio je karizmatični pjevač benda Nikola Peršić, koji ujedno potpisuje glazbu i tekst, a aranžman je produkt cijelog benda Koktelsi.

Izdavač je Music Star Records.
“Ajme, ne možemo vam opisati koliko smo zadovoljni i ponosni na ovaj projekt. Stvarno se svaki put trudimo da odemo korak dalje i damo sve od sebe da vama prenesemo svoju pozitivnu energiju kako uživo tako i preko malih ekrana. Od kuda početi??? Pa od početka naravno, Od samog starta stvaranja ove pjesme, koja je snimana u studiu @Little Rosses  isto tako veliko hvala našoj legendi zvanoj Matej Zec (Let3 /G.I.S. studio) na miksu i masteringu, te  Antonella Mendiković na doprinesenim backvokalima jer kakva bi to pjesma bila da nema barem malo ženskog toucha. No, što bi pjesma kao pjesma bila bez videa. Legendama iz MedVid produkcija/IstraLive hvala na pretrpljenim duševnim bolovima prilikom snimanja, ali oni, kao mega profesionalci, su to odradili bez po muke. Kao što smo i u samoj audio snimci dodali malo ženskog toucha tako su nam i u videu pomogle cure iz PlesniStudio CoolStep (sjajne plesačice, glumice i sve redom buduce zvijezde: Mia Petković, Klara Pergolis, Marija Veronika Kokić, Tia Čangalović, Raffaella Dagostin, Magdalena Zahtila i Antea Kezmić) s kojima je bilo izuzetno zadovoljstvo raditi, a one su svojom pojavom uljepšale naš spot.  A da bi svi mi bili tako lijepi tu je uletila i šminkerica Ivana Bolković dok je Marin Grgurev svojim aparatom obilježio svaki trenutak snimanja. Za sam kraj da ne zaboravimo da nam je bilo gušt sve te kadrove snimiti na pješčanim plažama u Medulina i otočića Levana.

A sad je vrijeme na vama da zaplešete i naučite ovu pjesmu od A do Ž jer uz naš novi hit ljeto stiže ranije.” – poručili su Koktelsi.