Ove subote 2. izdanje utrke “Run 4 Teran”

Na Wine Station Trapan će se ove subote, 26. svibnja s početkom u 18 sati održati 2. izdanje utrke “Run 4 Teran”. Organizatori ove sportsko-zabavne manifestacije su Klaster turističkih zajednica južne Istre i ISTRun koji ovom utrkom nastavljaju ciklus trčanja u prirodnom okruženju nezaboravnih pitoresknih krajolika južne Istre u kombinaciji s konzumacijom izvornih domaćih proizvoda.

Domaćin ove utrke je poznati vinar Bruno Trapan, a sama staza koja počinje na Wine Stationu te prolazi kroz vinograde ukupne je duljine 2×4 km. Sve sudionike utrke uz domaćina, očekuju i gosti vinari – Matošević, Geržinić, Cuj i Tomaz koji će nuditi vrhunsko vino po promotivnim cijenama. Nakon utrke slijedi okrijepa i podjela poklon paketa za tri prvoplasirana u svim kategorijama, a zabava se nastavlja uz DJ-a Matka Bankovića.

Prijave na utrku otvorene su putem on-line obrasca na stranici runeatdrink.info, a pojedinačna kotizacija iznosi 50 kuna. Prijave su moguće i na sam dan utrke uz istu cijenu, od 17 do 18 sati, a sama utrka može se trčati samostalno (2 kruga – 8 km) ili u štafeti (2×4 km).