Otvoren 17.IDF Svjetsko prvenstvo u modernom plesu

U Hotelu Pula jučer je svečano otvoren 17.IDF Svjetsko prvenstvo u modernom plesu. 
Od 23. do 27. svibnja održavat će se 17. IDF Svjetsko prvenstvo u sportsko modernom plesu u Puli u Domu sportova “Mate Parlov”. Pula će tako po treći put biti domaćin velikom plesnom spetaklu u kojem će sudjelovati više od dvije tisuće plesača iz 20 zemalja svijeta.
Natjecanje započinje danas, 24. svibnja, i to u jutarnjim satima te traje tijekom cijelog dana. Natjecanje će se odvijati na tri pozornice istodobno u 19 disciplina i 6 kategorija. Svi plesači koji se natječu prolaze prvo kvalifikacije pa polufinala i finala, poslije svake kategorije slijedi dodjela nagrada u vidu pehara za prvo, drugo i treće mjesto i diplome do sedmog mjesta. KUD “TASA” plesni studio Art Dance je organizator plesne manifestacije, poslije 2008. i 2014. godine, i ove 2018. godine.

Pula, će imati priliku uživati u četverodnevnom plesnom spektaklu koji će uveseljavati naš grad. Mnoštvo plesača, plesačica, trenera, njihovih obitelji, pohodit će naš grad, i ponijeti sa sobom ono najljepše što naš grad Pula i Hrvatska nudi
Natjecanje se u Puli održalo 2008. i 2014. godine, povratak ove godine znači da je Pula opravdala glas dobrog domaćina,  lijepog grada i kulture te povijesnih zanimljivosti.
Zaniteresirani mogu svakoga dana za 35 kuna pogledati natjecanja u Domu sportova Mate Parlov.