Prvi Info dan Arheološkog projekta Vižula u petak 8. lipnja

Općina Medulin poziva sve mještane, turističke agencije, turističke vodiče, iznajmljivače smještanih kapaciteta, udruge u kulturi te sve zainteresirane na prvi Info dan projekta Arheološki park Vižula koji će se održati u petak, 08. lipnja 2018. godine.
Program započinje u 16 sati prezentacijom projekta u Multimedijalnom centru Općine Medulin (3mc), Centar 58/prizemlje, Medulin. Nakon prezentacije predviđen je kratak obilazak poluotoka Vižula.
Ukupna vrijednost projekta je 19.645.579,23 kune, od čega je iz Europskog fonda za regionalni razvoj odobreno sufinanciranje u iznosu od 16.040.624,19 kuna. Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj iz Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014. – 2020.
Općina Medulin nositelj je i prijavitelj ovoga projekta, dok su partneri na projektu Turistička zajednica Općine Medulin, Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli – Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Hrvatski restauratorski zavod te Javna ustanova Kamenjak.