Predavanje dipl.ing.arh. Antona Percana 8. lipnja u 20.00 sati u Komunalnoj palači Pula

U sklopu inicijative pod nazivom Susreti u Gradskoj vijećnici – Appuntamenti in Consiglio municipale,u pulskoj Komunalnoj palači u petak 8. lipnja 2018. godine s početkom u 20,00 sati održat će se predavanje dipl.ing.arh. Antona Percana.

Predavanjem pod nazivom „Pula to go“ predstavit će se bogata povijest Bazilike Sv. Marije Formoze, Komunalne palače i samostana Sv. Franje te njihova međusobna povezanost, događanja i osobe vezane za ove iznimno vrijedne građevine i za memoriju i identitet Pule.

Nakon predavanja, za sve okupljene bit će organizirano i razgledavanje povijesne Komunalne palače, uz objašnjenje funkcioniranja Gradskog vijeća.

Ovaj treći po redu kulturni događaj organiziran je s ciljem nastavka upoznavanja građana i šire javnosti s bogatom kulturnom i povijesnom vrijednošću Gradske vijećnice unutar Komunalne palače. Cilj Susreta u Gradskoj vijećnici – Appuntamenti in Consiglio municipale, je uključivanje Gradske vijećnice u kulturni život našeg grada ali i poticaj da se sugrađani svojim dolaskom dodatno obavijeste i upoznaju njezinu bogatu povijest i značaj za naš grad.

Svi zainteresirani, predavanje će moći pratiti i uživo putem live stream prijenosa koji će biti dostupan na službenim web stranicama Grada Pule putem linka: http://www.pula.hr/hr/uprava/gradsko-vijece/prijenos-uzivo/