Predavanje o upravljanju osobnim financijama 12. lipnja na pulskoj Politehnici

Predavanje Igora Škrgatića “Upravljanje osobnim financijama – prezaduženost, blokade i ovrhe…i kako se izvući?” održat će se na pulskoj Politehnici 12. lipnja u 12 sati uz slobodan ulaz.

Jedan od najvećih problema hrvatske države i društva u cjelini je postojanje oko 325.000 blokiranih građana te vjerojatno istog ili većeg broja prezaduženih građana na rubu financijske blokade. Problem je prepoznat, dijagnosticiran i statistički obrađen, međutim rješenja koja se nude pokušavaju obuhvatiti veliki broj dužnika bez individualne analize i samim time su paušalna. Predavač iz višegodišnjeg iskustva nudi konkretne savjete za kretanje putem financijskog oporavka i moguće načine izlaska iz prezaduženosti. Saznajte kako pregovarati s vjerovnicima, kako reprogramirati svoje obveze, kojim bankama se obratiti, koje su prepreke na putu do financijske slobode i kako ih zaobići!

Igor Škrgatić diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, a obrazovanje nastavlja na postdiplomskom studiju Organizacija i management na Ekonomskom fakultetu. Posljednjih 15 godina karijere proveo je na odgovornim funkcijama u financijskoj industriji – leasingu, bankarstvu, osiguranju i mikrofinanciranju. Posjeduje licence Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga za obavljanje poslova investicijskog savjetnika i brokera. Aktivni je član Hrvatske udruge poslodavaca u čijem radu sudjeluje kao dopredsjednik Udruge malih i srednjih poduzetnika i predsjednik Gospodarsko socijalnog vijeća Grada Zagreba. Igor je vlasnik i direktor Be-On savjetovanja, licenciranog kreditnog posrednika specijaliziranog za financijsko restrukturiranje građana i poduzetnika.