Biciklijada Jug na dva kotača

Biciklijada u Šišanu u organizaciji TZO Ližnjan i SEPE obrta održati će se u subotu 16.lipnja. Prijave su moguće on-line na www.medulinriviera.info do 15.lipnja ili na dan biciklijade na placi u Šišanu od 15 sati. Start biciklijade je u 16 sati. Kraća staza dužine je 13 km dok je duža staza dužine 28 km. Staza ide većim dijelom makadamom kroz šumu i uz more. Planirana je pauza i okrjepa za vrijeme vožnje. Nakon biciklijade osigurana je marenda za sve učesnike.

U slučaju kiše biciklijada će se održati u subotu 23. lipnja  u isto vrijeme. Biciklijade su besplatne za sve učesnike. Svi učesnici trebaju nositi biciklističke kacige te svi učesnici sudjeluju na vlastitu odgovornost.

Svi biciklisti koji će sudjelovati na 4 ili više biciklijade dobivaju majicu biciklijade na završnoj biciklijadi u Puli stoga podsjećamo da ne zaborave svoje kartončiće ukoliko su već vozili ovogodišnje biciklijade Jug na dva kotača u Fažani, Medulinu i Vodnjanu.

Sljedeće biciklijade :

15.rujna    DIVŠIĆI, školsko igralište, prijave: 9 sati; start 10 sati

22. rujna   PULA; tvrđava na Verudeli (ex terasa Verudela), prijave 9 sati, start:10,30 sati

Suorganizatori: BK Pula, BK Peroj, KBBXS Adrenalina, BK Fažana, SEPE

Partneri biciklijade u Ližnjanu su  DVD Ližnjan koji su svake godine na stazi sa biciklistima pa tako i ove.

Biciklijade pod zajedničkim nazivom Jug na dva kotača u organizaciji klastera turističkih zajednica Južne Istre (TZG Pula, TZG Vodnjan, TZO Medulin, TZO Fažana, TZO Ližnjan, TZO Marčana, TZO Barban) namijenjene su promoviranju biciklističkih staza južne Istre. Biciklijade su namijenjene za sve uzraste su pa su tako prilagođene i staze.

Pozivamo sve ljubitelje prirode i dva kotača da nam se pridruže ove subote u Šišanu na biciklijadi Jug na dva kotača.