Završna plesna produkcija Art Dance Studia

Plesni studio Art Dance 21.lipnja u 20,00 sati će održati Završnu produkciju u INK-u. Kako već tradicionalno dva puta godišnje predstavljamo svoj rad u kazalištu, i prikazujemo sve naše koreografije i talentirane plesače i plesačice tako i ove godine želimo zaokružiti još jednu uspješnu godinu. Osim brojnih prvih, drugih i trećih  mjesta sa raznih natjecanja, uspješnih nastupa na festivalima  brojna putovanja i gostovanja prikazat ćemo i koreografije sa nedavno održanog Svjetskog prvenstva koji se održao u organizaciji Art Dance-a te ćemo se moći pohvaliti da smo u teškim konkurencijama osvojili četiri 2. mjesta i dva 3. mjesta, te 4., 5, 6., i 7.

Pozivamo sve da dođu i podrže u INK  velike i male plesače.  Osim plesnog studija Art Dance gosti će nam biti naši dragi plesači iz Požege, UO Plesna radionica Ilijane Lončar te plesna grupa iz Vesprema, Mađarska. Plesa i veselja neće faliti, zato dođite napuniti svoje “baterije”

Ulaznice možete kupiti prije produkcije u dvorani plesnog studija Art Dance svaki dan osim vikenda, od 18,00-20,00 ili na sam dan produkcije od 18,30 u foajeu kazališta. Cijena ulaznice je 25,00 kn.