EM-VITA NOVA predstavlja “Zdrave navike=zdrav život” u subotu na pulskoj centralnoj tržnici

Udruga za pomoć onkološkim bolesnicima EM-VITA NOVA – Centar za zdrave životne navike, organizira i ove godine, drugu po redu humanitarnu akciju na centralnoj pulskoj tržnici u subotu 30. lipnja od 10 do 13 sati.

Njihov slogan je “ZDRAVE NAVIKE=ZDRAV ŽIVOT”. Događaj na tržnici će biti ujedno i promocija zdravog stila života koji možete postići usvajanjem zdravih navika prehrane, tjelovježbe i primjenom tehnika za redukciju svakodnevnog stresa.
Za subotu će se pripremiti cca 100 kg hrane, odnosno 5 vrsta jela. U ponudi će biti i hrana koju mogu konzumirati osobe s problemom probave hrane s glutenom, tako da će oni moći kušati delicije bez glutena. 

Jedan obrok će se prodavati po 25 kuna, a prihod od prodaje uložit će se u daljnji rad i aktivnosti Udruge.
Udruga je tijekom godine i pol dana, koliko je intenzivno aktivna, organizirala 11 radionica “Škola zdrave i uravnotežene prehrane” na kojima je sudjelovalo ukupno 73 polaznika, od toga 80% onkoloških bolesnika i članova obitelji. Održano je 5 različitih predavanja na temu Bolji odnos prema sebi, Misli i emocije, Pozitivan stav te druge teme. 

Udruga pruža besplatnu psihosocijalnu pomoć i besplatnu Školu zdrave prehrane svim onkološkim bolesnicima.

Stoga Vas pozivamo da dođete na tržnicu u subotu 30. lipnja te da kupnjom obroka pomognete udruzi kako bi svojim znanjem, iskustvom i podrškom mogli nastaviti pomagati potrebitima, teškim bolesnicima.

Udruga se financira isključivo iz donacija koje možete i uplatiti na transakcijski račun Udruge IBAN HR6523900011100978965.