Svečanom sjednicom obilježeno 40.godina DVD Medulin

Svečanom sjednicom u novom vatrogasnom domu, DVD Medulin je u subotu, 30.lipnja obilježio 40.godina djelovanja.

Uz mnogobrojne goste i uzvanike, mještane, poslovne partnere i kolege, sjednici su nazočili i načelnik Općine Medulin Goran Buić, Zapovjedništvo Hrvatske kopnene vojske , zapovjednik pukovnik Alen Šimunić i satnik Elvis Nakić, kapetan fregate HRM SJ Pomorske baze Pula Arđeo Mejak, Vatrogasna zajednica Istarske županije – predsjednik Valter Drandić i Dino Kozlevac.

Predsjednik DVD-a Medulin Marin Mihovilović, dopredsjednik Božidar Mezulić, zapovjednik Branko folo i članica Upravnog odbora Mirna Mihovilović na sjednici su dodijelili plakete osnivačima, spomenice za 10, 20 i 40 godina djelovanja u društvu, plakete za doprinos u radu, brončane, srebrne i zlatne medalje te brončanu, srebrnu i zlatnu plamenicu. DVD Medulin primio je i posebnu plaketu Hrvatske vatrogasne zajednice, koju je uručio dopredsjednik Dino Kozlevac, a Mijo Smuk proglašen je vatrogascem godine i to po drugi puta.

DVD Novi Marof darovao je skulpturu sv.Florijana, zaštitnika vatrogasaca, koja će biti postavljena ispred doma DVD Medulin, čim se izradi postolje.

Druženje je uz večeru i zabavu potrajalo do dugo u noć. čestitke svima.

Foto: Lara Vujica .