Tonči Huljić i Madre Badessa umjesto Parnog valjka na Adria Summer Festivalu

Unatoč velikoj želji organizatora da ove godine na Adria Summer Festivalu medulinska pozornica ugosti legendarni Parni Valjak, to se ipak neće dogoditi. Po preporuci liječnika Aki Rahimovski do daljnjega treba izbjegavati napore i mirovati kako bi se njegov oporavak nakon pretrpljenog moždanog udara uspješno priveo kraju. Što brži i potpuniji oporavak, te skori povratak na scenu dragom Akiju želimo od srca, a sve one koji su kupili ulaznice za Adria Summer Festival isključivo zbog Parnog Valjka obavještavamo da su u mogućnosti vratiti kupljenu ulaznicu na istom prodajnom mjestu na kojem su je i kupili do subote, 07.07.2018.  Za više detalja mogu posjetiti stranicu festivala www.adriasummerfestival.com

U proteklih nekoliko dana organizatori su dali sve od sebe kako bi pronašli izvođača koji će se savršeno uklopiti i upotpuniti subotnje izdanje Adria Summer Festivala, te Vam sa zadovoljstvom kao trećeg izvođača predstavljaju Tončija Huljića i Madre Badessa.  Na nedavno završenom Splitskom festivalu, ovaj je bend ovjenčan prvom nagradom stručnog žirija za pjesmu „Žaj mi je“ koja je realizirana u suradnji s Nenom Belanom. A sve njihove pjesme okrenute su prema malom čovjeku čije životne navike humoristično portretiraju kroz stihove. Kao takav, Tonči i Madre Badessa, savršeno su se uklopili u širu sliku ovogodišnjeg festivala kroz koji se želi naglasiti dva osnovna elementa #samozabava i #samoljubav. Za sve one one željne dobre i neopterećene zabave i vrhunskih glazbenih izvođača ovo je razlog više da se pridruže brojnoj publici pod medulinskim nebom u petak, 20.07 i subotu, 21.07.2018.

Podsjećamo da će u petak, 20.07.2018., prvi dan festivala sada već po običaju obilježiti urbani ritmovi. Posjetitelji će moći uživati u vrhunskom glazbenom programu uz rokerski LET3, splitski TBF i beogradski S.A.R.S. A kao poseban gost večeri na pozornici će posjetiteljima osmijeh na lice izmamiti svima omiljeni Todor.  

Drugi dan, subota 21.07.2018., legendarni pop-rock izvođači, miljenici publike koji već desetljećima pune koncertne dvorane na našim prostorima, zavladat će medulinskom pozornicom. Plavi Orkestar, Željko Joksimović i Tonči Huljić sa Madre Badessom, preuzeli su odgovornost da sve posjetitelje koji te večeri dođu na medulinsku rivu nagrade svojim najvećim hitovima. Obje večeri publiku će zagrijavati dobro poznati istarski DJ Nikola Z Kukurini.

Uz gore navedene glazbene zvijezde, pojačanje Adria Summer Festivalu stiže u obliku i liku jednog od najtraženijih hrvatskih komičara, svestranog, talentiranog i nadasve duhovitog Marija Petrekovića čiji će voditeljski angažman savršeno upotpuniti atmosferu ove ljetne festivalske priče.

Dva dana festivala održat će se na već provjerenoj lokaciji u blizini centra Medulina – na platou kraj starog vjetromlina, neposredno uz morsku obalu.

Ulaznice za Adri Summer  Festival dostupne su u pretprodaji u sustavu Eventima i Ticketshopa.