Sve je spremno za večerašnji Fight Night cave Romane u 20.00 sati u Vinkuranu

Nakon sinoćnjeg vaganja boraca u beach baru Paltana u Banjolama,  sve je spremno za večerašnji borilački spektakl u kamenolomu Cave Romane u Vinkuranu, s početkom u 20.00 sati.

Zelg Galešić najavio je borce iz Švicarske, Slovenije, Italije, Srbije, Brazila i Hrvatske. Kao istarski borci nastupiti će Andi Vrtačić, Toni Mikelić, Daniel Bažant, Salahudin Šuke i Moris Macuka redom iz pulskog kluba Trojan.

Ulaznice je još moguće kupiti u sustavu Eventim a prodavati će se i na ulazu na dan eventa. Cijene karata su od 75,00 kn, 100,00 kn, 125,00 kn te 200,00 kn za VIP sjedala kojih je samo 75 komada u prodaji. Ukupno je 1600 sjedećih mjesta, a organizatori poručuju da se ulaznice osiguraju na vrijeme obzirom na iznimno velik interes kako domaće tako i strane publike. Cijeli prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za uređenje edukativnog centra Monte Kope.

Zelg Galešić zahvalio se Općini Medulin i Javnoj ustanovi Kamenjak na potpori te najavio spektakl borbe, a borba večeri biti će između Andija Vrtačića iz Trojana Pula te Yvesa Wiedmera iz Švicarske. Zelg je naglasio da je ovo Andiju vjerojatno zadnja borba na području Hrvatske obzirom da uskoro odlaze u Ameriku gdje će nastaviti svoju karijeru te pozvao sve ljubitelje MMA i kickboxing priredbi da poprate ovu iznimnu večer. Andijev protivnik vrlo je poznat u Švicarskoj, a iza sebe ima čak 18 borbi od čega samo 1 poraz. Kao lokalni borac iz Medulina boriti će se Moris Macuka u amaterskom MMA meču do 84 kg protiv Ilije Brkana iz Zagreba.

Manifestacija je pod pokroviteljstvom Općine Medulin i Javne ustanove Kamenjak.

FIGHT CARD:

  1. K1 – 85 kg

Andi Vrtačić (Trojan) Vs. Yves Wiedmer (Švicarska)

  1. MMA – 93 kg

Anđelko Kitić (UFK Novi Zagreb) Vs. Vasile Sevastianu (ITA)

  1. K1 – 85 kg

Toni Mikelić (Trojan) Vs. Srđan Šućur (SRB)

  1. MMA – 72 kg

Daniel Bažant (Trojan) Vs. Andrej Štefanac (UFK Novi Zagreb)

  1. K1 – 66 kg

Andrej „AK 47“ Kedveš (BITZ Đakovo) Vs. Vukašin Stupar (SRB)

  1. MMA – 84 kg

Igor Kuzmanović (SLO) Vs. TBA

  1. K1 – 73 kg

Kristijan Nevistić (Leon gym Zagreb) Vs. Dragan Cimeša (SRB)

  1. MMA – Semi Pro + 93 kg

Ivan Lukšić (UFK Novi Zagreb) Vs. Vitor Tadeu (BRA)

  1. K1 Amaterski – 61 kg

Salahudin Šuke (Trojan) Vs. Luka Fajdetić (Dynamite Rijeka)

  1. Amaterski MMA – 84 kg

Moris Macuka (Trojan) Vs. Ilija Brkan (UFK Novi Zagreb).

Foto: Franko Frgačić