Dvosatna doza smijeha s Ivanom Šarićem

Vi Istrijani znate prodat i kamenolom…moram javit ocu da sam radio u kamenolomu  – samo su isječci s nastupa našeg najpoznatijeg stand up komičara Ivan Šarića koji je očarao publiku sinoć 09.srpnja na Rocks&Stars Festivalu u vinkuranskom kamenolomu Cave Romane.

Izveo sam petnaestak posto novog programa jer kad nasmijem sebe onda sam i sam „unutra“. – kaže nam Šarić za održani nastup na Rocks&Stars festivalu. Suvereno je vladao velikom festivalskom pozornicom i to dva dobra sata nasmijavao mnogobrojnu, domaću publiku u vrijeme kada je pozornost nacije na nogometnoj ludnici. Šarićeve dosjetke iako pune humora, pronicljivo su razbile i iščekivanje četvrtfinala.

U svom nastupu nije štedio osvrnuti se na najinteresantnije dijelove iz svakodnevnog života, od politike do religije, no bez dlake na jeziku izložio je i sebe kroz presjek muško-ženskih odnosa. Njegov je nastup energičan i bez cenzure što je dobro prepoznala publika koja je tražila bis, a dvosatna doza smijeha s Ivanom Šarićom dugo će se pamtiti u Vinkuranu.

Naravno da je Šarić dobio i pozivnicu za nastup na sljedećem Rocks&Stars Festivalu, a njegove dosjetke o Žminju generirale su mu pozivnicu iz njihove turističke zajednice i to uoči nastupa u Vinkuranu. Izgledno je da će osim kave u Žminju ubrzo pasti još jedan nastup u Istri što svjedoči da ga publika u ovom kraju favorizira, neovisno što Istrijani u svom govoru koriste čak tri iteracije suglasnika „tvrdo č, meko ć i još mekše, istrijansko ć“ – kako u svom nastupu zna isticati Šarić.

Nakon istinskog vatrometa smijeha u vinkuranskom kamenolomu Cave Romane publiku na festivalskoj pozornici Rocks&Stars  očekuju 28. srpnja Darko Rundek i Ekipa, 31.srpnja  violinst Stefan Milenković, 1. i 2. kolovoza izraelski band Acollective te mentalist Roy Yozevitch, 9.kolovoza gudački kvartet Bond, 15.kolovoza Ricchi e Poveri i drugi.

Cijeli program potražite na www.caveromane.com. Do sljedećeg nastupa u kamenolomu cijelu naciju i tim Rocks&Stars festivala čeka srijeda 11. srpnja