Kreativni natječaji u sklopu vodnjanskog ljeta

Ovog ljeta, Vodnjanski đir – Udruga za informiranje građana zajedno sa partnerima, pod visokim pokroviteljstvom Grada Vodnjan – Dignano, u sklopu vodnjanskog ljeta organizira dva kreativna natječaja namjenjena  posjetiteljima manifestacija i događanja Vodnjanskog ljeta.

Radi se o foto natječaju “VODNJANSKOLJETO2018 i Natječaju kreativnog pisanja BLOGAJMO ZAJEDNO, putem kojih sudionici mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Natječaji kreću paralelno 15.07. i traju zaključno do 15.09.2018. a natjecati se mogu svi sudionici bilo kojeg od događanja Vodnjanskog ljeta, na način da nam preko aplikacija postavljenih na Neovisnom gradskom portalu “Vodnjanski đir” (www.vodnjanski.info) sukladno Pravilima natječaja pošalju svoje radove. Pobjednici će biti poznati početkom Listopada o čemu će sudionici i javnost biti obavješteni putem Neovisnog gradskog portala “Vodnjanski đir”. O pobjednicima natječaja odlučiti će stručni ocjenjivački sud u sastavu:

  • predstavnik Grada Vodnjan – Dignano
  • predstavnik Turističke Zajednice Vodnjan – Dignano
  • predstavnik udruge Vodnjanski đir
  • profesionalni fotograf / profesionalni novinar (ovisno o natječaju)

Svi sudionici natječaja imaju mogućnost osvojiti jednu od nagrada:

  • nagrada – 1.000,00 kn
  • nagrada –    500,00 kn + sponzorski paket
  • nagrada –    500,00 kn

dok na foto natječaju postoji i mogučnost osvajanja novčane nagrade od 500,00 kuna za fotografiju sa najvećim brojem lajkova na facebook-u.

Cilj i svrha ovih natječaja je uključiti posjetitelje u događanja Vodnjanskog ljeta, te povećati njihovu posječenost i potaknuti građane i posjetitelje na  kreativno izražavanje i stvaranje sadržaja o mjestu koje ih okružuje,   da na taj način pridonesu očuvanju tradicije, kulturnog i povijesnog naslijeđa.