Umaški turnir u kockicama

Goran Ivanišević u Umagu navija za Vatrene i poručuje Francuzima:
Pehar će danas na Svjetskom prvenstvu podići – Hrvati!

Posjetitelji i igrači Plava Laguna Croatia Opena Umag danas će uživo pratiti finale Svjetskog nogometnog prvenstva.

Osim kao najbolji hrvatski tenisač, Goran Ivanišević poznat je i kao strastveni fan nogometa i hrvatske nogometne reprezentacije te će stoga danas pozorno pratiti finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji gdje se naši Vatreni bore za titulu svjetskog prvaka.

Kao veliki prijatelj Plava Laguna Croatia Opena Umag, Ivanišević je jučer među prvima stigao na turnir koji je, kao i cijela Hrvatska, obojan u kockice. Stoga će svi posjetitelji i igrači turnira danas u 17 sati u Stella Marisu moći pratiti prijenos utakmice i navijati za našu reprezentaciju.

Vatrenima je Ivanišević posvetio i sinoćnju egzibiciju koju je zaigrao protiv Mansoura Bahramija i Felixa Auger Aliassimea. Na teren je izašao uz pjesmu „Neopisivo“ i u kockastom dresu.

„Danas ćemo pobijediti jednog Francuza i jednog što priča francuski, a sutra će Vatreni to isto napraviti francuskoj nogometnoj reprezentaciji“, kazao je Ivanišević na početku egzibicije i, uz pomoć Nine Serdarušića i Stefana Bojića, održao riječ. A sad je red na Vatrene.

„Finale Svjetskog nogometnog prvenstva najveći je sportski događaj u svijetu. Našim nogometašima mogu samo poželjeti sve najbolje. Šanse su 50-50. Nakon 90 minuta netko će svakako podići pehar, a to ćemo biti – mi!“, zaključio je samouvjereno Ivanišević i zaradio pljesak publike.

Iako je nedugo nakon početka egzibicije počela padati kiša, publika se nije dala smesti te su nastavili navijati za igrače koji su ih nasmijavali svojim teniskim trikovima i međusobnim podbadanjima.

Prvi dan turnira zatvorio je Petar Grašo dvosatnim koncertom na kojem je nizao svoje nove i stare hitove, dok je publika od 10 tisuća ljudi pjevala zajedno s njim. Ni on nije zaboravio na današnji veliki meč, pa je s prepunom Dance Arenom zapjevao „Srce vatreno“. Na pozornici mu se pridružila i Danijela Martinović koja je sinoć u Umagu dočekala svoj 46. rođendan, a Grašo i svi okupljeni posjetitelji turnira čestitali su joj pjesmom „Happy birthday“.