U petak počinje Adria Summer Festival u Medulinu!

Kroz dva dana vikenda u petak, 20. i subotu, 21. srpnja medulinska pozornica će ugostiti čak šest najvećih regionalnih pop i rock zvijezda!

Petak, 20.07.2018., prvi dan festivala sada već po običaju kreće uz urbane ritmove. Posjetitelji će moći uživati u vrhunskom glazbenom programu uz vrlo zanimljivu kombinaciju izvođača. LET3, neosporni riječki velikani rocka zaduženi su za žestoko otvaranje festivala, a nakon njih u očekivano dobrom ritmu na pozornicu će se popeti ekipa iz fantastičnog splitskog TBF-a i nastaviti onako kako to samo oni znaju. Da to ne bi bilo sve, za kraj prve večeri najavljen je nastup beogradskog benda S.A.R.S. čiji hitovi zadnjih 10 godina osvajaju srca publike diljem cijele regije.

Drugi dan, subota 21.07.2018., legendarni pop-rock izvođači, miljenici publike koji već desetljećima pune koncertne dvorane na našim prostorima, zavladat će medulinskom pozornicom. Plavi Orkestar te Tonči Huljić&Madre Badessa preuzeli su odgovornost da sve posjetitelje koji te večeri dođu na medulinsku rivu nagrade svojim najvećim hitovima. A kao posljednji izvođač u subotu, radi kojeg će ženski dio publike zasigurno ostati na nogama do zore, najavljen je popularni Željko Joksimović.  Obje večeri publiku će zagrijavati dobro poznati istarski DJ Nikola Z Kukurini.

Uz gore navedene glazbene zvijezde, pojačanje Adria Summer Festivalu stiže u obliku i liku jednog od najtraženijih hrvatskih komičara, svestranog, talentiranog i nadasve duhovitog Marija Petrekovića čiji će voditeljski angažman savršeno upotpuniti atmosferu ove ljetne festivalske priče.

Dva dana festivala održat će se na već provjerenoj lokaciji u blizini centra Medulina – na platou kraj starog vjetromlina, neposredno uz morsku obalu, a uz večernji glazbeni imat će i svoj cjelodnevni program.

Sudeći po najavama slijedi još jedno ljeto koje će se pamtiti po Adria Summer Festivalu! Organizatori najavljuju dosad najveći broj izvođača i uvjerljivo najbogatiji program.

Ulaznice kupite u online sustavu Ticketshopa ili na nekom od prodajnih mjesta Tisak Media, te kod odabranih partnera.